Who you are


Tralala

Fasen va dååålig jag är på att blogga, skärpning!
I tisdags hade jag somsagt studiedag så jag och Emelie bestämde oss för att åka till sthlm en sväng för shopping. Hittade lite fint som jag kan visa upp typ imorgon? Yes, great! Men det var trevlans!
Sen igår då, började skolan igen efter påsklovet. Jätteskön dag, började vid halv 11 och hade en lektion och efter det åkte vi några stycken till tom tits och gjorde en uppgift där. Sedan fick vi sluta!! NAJZ

Idag var det då skola som vanligt, hade ett prov som kändes helt okej. Inte så jättesvårt liksom. Efter skolan drog jag hem direkt och har bara tagit det lugnt. Har varit helt trött idag.. hmm!
Alltså herregud va tråkiga inlägg jag skiver hela tiden känner jag. Haha, ska bättra mig med det också!
PUSS

       


Min söndag & måndag

Tänkte berätta lite om vad jag gjorde i söndagsoch i måndags. I söndags var jag ju fortfarande kvar i Svenljunga, vi bestämde oss för att åka till Gekås! Hittade faktiskt en del snyggt där, kan visa upp det i bloggen imorgon om ni vill? När vi varit där åkte vi vidare till Falkenberg/Olofsbo där mina kusiner har sitt sommarställe. Spenderade resten av dagen där och hade det jätteskönt. Underbart väder var det!!
Sen i måndags var det ju dags att bege sig hemåt till S-tälje. När jag kom hem så fräschade jag till mig lite och sedan stack jag till stan och träffade underbara Beckis. Vi satt i solen och snacackade, skrattade, kastade macka osv.. mys på hög nivå! Sedan stack vi hem till en kille som Beckis känner och hängde där resten av kvällen, väldigt trevligt!

                     
                                             Jag och min lilla kusin Kalle i söndags!

HEY

Nu är jag hemma, eller igår kom jag hem. Men jag drog ut direkt och träffade Beckis så därför blev det ingen uppdatering igår eftersom jag kom hem sent.
Idag har jag iallafall studiedag vilket är så himla skönt. Så idag blire att dra till Stockholm med Emelie och kika lite, asnice! Jag uppdaterar mer när jag kommer hem och då kommer det även bilder.
Pussssss

Glad påsk på er allihopa!!

Det är bara helt underbart väder här i Svenljunga.. det är verkligen sommarväder ute. Hela 20 grader i skuggan och klarblå himmel, kan inte bli så mycket bättre! Idag har vi iallafall varit nere på byn en stund och kollat i de fåtal affärer som finns här. Hittade faktiskt ingenting, men luktade på en supergod parfym som jag fastnade för så den ska jag nog köpa när jag kommer hem!
Men jag ville egentligen bara önska er en glad påsk, så nu gör jag det: GLAD PÅSK!


En liten updejt

Tjenaaa, allt bra med er? Hoppas det iallafall! Med mig är det super. Idag har det vari en liten sånhär chilldag... rätt skönt ändå! Juste.. jag var även ute och testade köra bil för första gången!! Det var riktigt roligt men lite läskigt också, hehe. Men jag tyckte faktiskt jag var duktig för att vara första gången.
Nä nu ska jag vara social med familjen och släkten, vi hörs igen imorgon! Puss på er!

Emelie 16 år!

Idag fyller min fina vän år så GRATTIS! Älskar dig ♥


I bilen

Hellu! Min brorsa har fixat internet på sin laptop så därför tänkte jag att jag kunde skriva ett inlägg här när jag sitter i bilden. Har iallafall åkt i ca. 2 timmar nu + att vi har stannat och ätit lite. Vet inte riktigt när vi kommer komma fram men det blir senare i eftermiddag/kväll. Vad gör ni? Ligger ute i solen och steker? Isåfall är jag lite avis, inge vidare att sitta i en bil och svettas av värme...
Nejmen nu har jag inget mer att skriva så Victor ska få tillbaks datorn.
Pusshej

HEY

Kom hem för en stund sen från tönten Emelie, vi satt och snackade, kollade BB och bra hade det roligt.
Idag har jag ju även vart och klippt mig på stan, färgade håret och klippte topparna. Blev jättenöjd, bild kommer väl säkert snaaart. Efter jag klippt mig gick jag iallafall till en frisörsalong där Emelie satt och klippte sig, så väntade tills hon var klar och sen gick vi på stan en snabbis innan jag drog hem. Fick med mig ett par svarta tights eftersom mina gått sönder.
Imorgon blire iallafall att gå upp rätt tidigt, packa väskan och städa klart det sista på rummet innan jag åker till Svenljunga och hälsar på släkten. Ska bli jätteroligt! Kommer troligtvis inte bli någon uppdaering imorgon så vi hörs säkert på lördag när jag är framme! Pusspuss

         
                                                            Random bild för någon dag sedan!


Imorgon åker håret

Tjotjo!
Gulligt inlägg Ida skrivit om mig va? Tack vännen!
Tänkte att jag skulle skriva ett litet inlägg nu på kvällen så att nu har något att läsa! ;) haha. Nejmen idag har jag iallafall bara varit hemma, låg i solen i några timmar.. så himla skönt verkligen. Men jag låg nog liiiiite för länge, så nu äre lite kräft-varning i mitt ansikte.. hmm, får vara försiktigare nästa gång! Annars har jag bara chillat, bakat litegranna.. blev gott!! hehe.
Imorgon bitti ska iallafall jag och mamma åka till frissan. Blir att klippa av det som är slitet och sen ska jag även färga, spännande va? ;)
Hörs imorgon sötnosar, puss!

                                      

Det finns få saker jag förstår här i livet. En av dem är hur man kan ha så extremt roligt med någon person? Och hur man kan känna sig så trygg i någons sällskap?
För de är det jag gör med dig Felicia. Vi har känt varandra i flera år nu, känns som en evighet faktiskt och jag kommer ihåg första gången. Vi var så blyga båda två, men se på oss nu. Det är så sjukt hur man kan få en sån vänskap med någon. En så stark vänskap som alltid finns där, även fast man kanske inte alltid pratar så ofta. Vi har kommit varandra så pass nära att vi kan göra vad som helst i varandras sällskap.

Få har den vännen som dig, men jag har den turen. För jag trodde inte man kunde ha så kul med någon. Jag trivs så enormt bra i ditt sällskap och jag säger de nu. Föralltid är inte länge nog och jag älskar dig är inte tillräckligt.
Jag tänker aldrig lämna dig. Aldrig ♥


Bilder från i fredags (jag & emelie)






Tadaaaa..

Hej på er!
Förlåt för dålig uppdatering men jag har liksom haft annat för mig än att blogga. I lördags låg jag och tog det lugnt i solen på förmiddagen. Hängde även en stund med Patrik & Jimmy, trevligttrevligt! Sen på eftermiddagen träffade jag Emelie. Vi drog ner på stan och bara chillade i solen, köpte en glass och snackade en massa. Hände en del andra roliga grejer också, haha! De var supermysigt ♥
Sen igår så träffade jag Ida senare på dagen, vi möttes på stan, tog en glass och satte oss i solen vid maren. Träffade på världens skummaste kille.. haha, det var riktigt kul. Hade iallafall en mysig kväll med en massa prat och skratt. Tack ♥
OCH idag då, vaknade vid typ halv 11 av att Emelie smsade mig och frågade om vi kunde sola och javisst! Det är ju alltid nice ;) Så hon kom hit och sen har vi bara chillat hela dagen, asnice!

Lördag

Tjena!
Vaknade vid halv 11 idag och efter det har jag inte gjort ett skit. Tänkte att jag skulle lägga mig i solen en stund nu, men jag kände att det blåste litegrann så tänkte vänta lite och se om det blir bättre snart! Annars då.. vad händer ikväll? Inte den blekaste asså.. får ta och höra med någon! Känns som att alla har dragit utomland eller gör annat skoj...
Nä, nu ska jag dra mig från datorn, hörs senare!


LOOOOOV

Nu har jag äntligen lov och under detta lovet ska jag verkligen njuuuuta och hitta på roliga saker! Ska bli underbart ♥ Nu ska jag äta lite frukost (tänkte att jag kunde göra det efter jag varit i skolan likson, haha)
OCH DET ÄR SÅ UNDERBART VÄDER UTE!
Puss på er


                               Ungefär såhär känner jag just nu, ful bild men jag bjuder!!!

Himlen är oskyldigt blå


Och yes, det är mitt öga!


Torsdag

Helloj!
Idag har jag varit i skolan som vanligt, hade typ 4 lektioner så det var helt okej. Igår hade jag ju somsagt utvecklingssamtal, vilket gick bra. Ska kämpa på nu det sista så att jag kan gå ut med dom betygen jag vill ha! :) Åkte iallafall hem till Beckis efteråt och hängde med henne i några timmar, jätte mys! Det känns alltid så bra att vara med dendär tjejen ♥

& idag har det ju varit jätteskönt väder ute, så jag låg lite och solade lite när jag kom hem idag efter skolan. Annars har jag faktiskt inte gjort så mycket förutom att jag lagade mat till familjen, duktig jag är!!!
Imorgon har jag nationella prov i både matte och svenska (båda muntliga). Hade lite tur att jag fick tider efter varandra, så min grupp kommer vara i skolan mellan 8 och 9. Vilket betyder att jag bara har en timmas skola imorgon vilket är asnice! SEN ÄR DET LOV!

Puss

Utvecklingssamtal

Halloj på er!
Nu sitter jag här och käkar litegranna, ska snart fixa mig lite innan jag åker till skolan för utvecklingssamtal.. alltid lika roligt.. eller? Nejmen det blir skönt att få det överstökat liksom :) Efter den ska jag iallafall ta bussen hem till Beckis, den jäkeln åker ju utomlands imorgon så jag måste ju träffa henne innan hon drar ♥
Vi hörs senare ikväll! Puss

Underbara sol

La mig ute på en filt utanför huset i solen med musik i öronen och hade datorn framför mig, kunde det bli bättre? Nä.. eller kanske att det blir lite varmare men fasen.. inte gnäller jag! Det var ju ändå 16 grader ute. Somnade en liten stund, det var så himla skönt! Äntligen är våren här!
Idag var det skola som vanligt, slutade vid 12 eftersom jag var hos tandläkaren och sen var det ingen idé att åka tillbaka till skolan. Så det var riktigt skönt, ska bli så himla skönt med lov snart. Det är verkligen efterlängtat! Hörs senare

                            
       
                                                                                   Jag idag!


Min helg

I fredags så kom Beckis hit hem till mig.. vi satt och snackade och fick sedan en flippad idé att sticka till stan och köpa hårfärg till Beckis, så det gjorde vi! haha. När vi ändå var där så tänkte vi att vi kunde köpa lite grejer till en mysig tjejkväll så vi köpte naglar så att vi kunde fixa snygga gelénaglar, ansiktsmaskar, hårfärg & godis. Sen åkte vi hem till mig och färgade Beckis hår, fixade naglarna, la på ansiktsmaskar och bara hade det mysigt med en massa snack! Älskar dig min finaste vän

I lördags drog jag ner på stan på förmiddagen och träffade Ida, vi åt lunch och gick sedan i affärer, jättemysigt och roligt! ♥ Köpte ett snyggt skärp och B-vitaminer som ska stärka hår och naglar. Tänkte att jag skulle testa på det och se om det fungerar, hoppas på det!!

Och idag dååå, idag blir det att plugga satan och bara ta det lugnt. Ni vet hur det är på söndagar liksom. Nej, nu ska jag slita mig härifrån en stund, hörs senare sötnosar!


Saturdaaay

Hellu!
Igår träffade jag Beckis, berättar mer om det senare. Nu ska jag typ fixa mig och sen senare ska jag ner på stan och träffa Ida. Vi ska väl fika eller ta en lunch nånstans, blir nice! :)
Hoppas ni får en toppen dag, puss!

EDIT: Detta inlägg skulle kommit upp i morse!

Everything feels so close but still so far away


Don't say anything if you don't mean it..


Nationella i engelska

Halloj!
Nu är jag hemma efter en dag i skoooolan. Idag började jag kl. 9 eftersom jag hade nationella i engelska idag. Vi hade först läsförståelse och efter det hörförståelse. Tyckte ändå att det kändes helt okej så vi får väl se hur det går, mer än så kunde jag inte göra! :) Höll iallafall på fram till lunch och sedan hade vi en kort mattelektion efter vi hade ätit. Så fick sluta vid 1. Juste, måste bara berätta att det kom fram en tjej idag i skolan när jag nästan skulle gå hem och ba "Hej, va fin du är!". Hur gulligt som helst, en sån liten sak blir man så glad av! :)

Aja, nu ska jag checka det senaste BB avsnittet, och sen kanske jag ska träffa Beckis? (HAHA, knas att jag precis fick ett sms från henne)
Puss så länge

Helt slut

Halloj!
Vid halv 8 ungefär knackade det på dörren och utanför stod 2 killar vid namnen Victor & Patrik och undrade om jag ville följa med ut och springa.. så jag bestämde mig helt enkelt för att göra det. Och dom fick mig att springa 7-8 km... tror aldrig jag varit så trött. Kanske inte så smart av mig att springa så långt första ggn.. så det ska jag nog inte göra i förtsättningen. Men jag är fett stolt att jag klarade det.. okej, jag gick en del också men ändå! Och fett med cred till grabbarna som stod ut med mitt gnäll!
Nu är jag helt slut och har ont i kroppen, haha. Har tagit en dusch och nu ska jag krypa ner i sängen. :)
Godnatt sötnosar!

Nightynight

Nu ska jag snart gå och lägga mig.. eller okej, inte riiiktigt än men snart iallafall. Imorgon ska vi till sthlm med klassen så därför får jag lite sovmorgon. Kan ta halv 10 bussen hemifrån vilket är riktigt skönt. Inte så jätte taggad på att åka till sthlm egentligen men det är alltid bättre än att sitta i skolan! :)
Bjuder på en liten bild så länge... Godnatt på er! ♥

                 


Tisdag

Tjäääna!
Kom hem från skolan för en stund sedan, har bara ätit några mackor och ska nog sätta igång och plugga litegranna... måste göras det också!
Och igår kom pappa hem med en niiice kamera som han hade köpt..så den kommer jag säkert kunna låna nu lite då och då.. så nu kommer det komma upp riktigt bra bilder. Det gillas!
Later

Åh, jag känner att min blogg är supertråkig.. kan inte NI komma med förslag om vad ni skulle vilja se mer utav i bloggen? Kör bara!

Måndag

Hellu!
Idag var det riktigt segt att ta sig till skolan.. usch, man ville bara gå hem hela dagen typ, har varit så himla trött! Menmen, gick hela dagen och jag överlevde.. hehe ;) Nu ska jag därimot plugga vilket inte är så himla lockande men måste skriva klart en del grejer tills imorgon...
Puss så länge!

Finaste låten jag hört


Texten, videon, budskapet.. så äkta! Blir tårögd av att höra låten!


3 april 2011

Hej på er!
Idag har det inte hänt mycket alls, vaknade vid halv 12 och sedan blev det att städa rummet direkt. Sen körde jag faktiskt yoga med mamma, haha.. det var svårt och jobbigt. Men det gick bra ändå! Sen har jag bara sutiit framför datorn och lyssnat på musik. Nu ska jag iallafall ta en dusch och fräscha upp mig lite!
Vi hörs senare!

Till Emelie

Nu sticker jag till Emelie en stund och hänger med henne, blir nog kanske inte så jätte länge eftersom jag är ganska trött! Men det blir naaaajs! Hörs senare när jag kommit hem, puss!

                                               

Let me in

Hallojsan!
Förlåt för att jag inte bloggade igår men jag hade annat för mig. Var i skolan och hade typ 3 lektioner och sen fick jag sluta lite efter 1. Åkte iallafall hem då och tog det lugnt en stund. Senare på kvällen bestämde jag & Beckis oss för att åka och kolla på bio. Så det gjorde vi, det blev filmen Let me in. Tyckte den var både läskig och lite små gullig. Vet inte riktigt vad jag tyckte om filmen men det var iallafall värd att se! Tog pendeln mot S-tälje strax innan 12 och var hemma hos Beckis strax innan 1. Vi var rätt trötta då, så vi gick och la oss efter en stund bara. Men en supermysig dag med min finaste blev det iallafall ♥

                                    

RSS 2.0