Hmm..

Tja!
Fattar inte varför jag lyckas hamna i sånnahära "svackor" när jag inte bloggar nånting, men jag har verkligen ingen lust. Folk säger att jag ska blogga, men känner att det inte är så roligt längre. Jag ska ju ändå blogga för min egen skull, för att jag tycker det är kul liksom. Men njaaaa, känner att de tinte är så lockande just nu.
Så jag får se hur jag ska göra med denhär bloggen, finns iallafall på facebook så länge.
Puss på er!

Np i matte

Yoyoyo!
Sitter just nu hemma hos Emelie. Vi har gjort vårat nationella prov i matte och hade sedan 3 timmars rast innan nästa lektion så därför drog vi hema till henne. Provet gick väl... helt okej. Men man vet ju inte liksom. Nä, nu har jag inget mer och skriva, men vi hörs senare idag!
Puss på er!

Ajaj

Hej på er!
Idag var det skola som vanligt, rätt skön dag ändå. Skulle till tandläkaren vid strax innan 2 så drog från skolan lite efter 1. Och efter behövde jag inte åka tillbaks till skolan eftersom vi nu slipper engelskan. Gick iallafall bra hos tandläkaren, eller ja... idag gjorde det ont!! Bytte ut båda trådarna uppe och nere, och tog bort och satte dit saker. Är ganska öm i mina framtänder så det känns ju som att dom ska ramla ut när dom trycker, AJ! :( Så nu är jag riktigt öm i tänderna och lär väl vara det ett tag, inge nice alls! Men sånt är liiivet! Nä, nu ska jag plocka fram matteboken, puss!

Skit väder

Usch, man blir verkligen deprimerad utavdetta vädret.. började ju redan imorse med en massa snö och nu snö-regnar det som bara den! Hallååååå, det är maj nu????
Annars har väl dagen varit helt okej, var galet trött imorse och hade inte lust att gå upp idag heller. Skolan var rätt seg med tråkiga lektioner men ja överlevde. Tur att man har sina fina vänner som gör alla dagar i skolan så mycket bättre ♥
Nä nu ska jag krypa ner i sängen och bara ta det lugnt, är lite frusen! Man har ju ändå ingen lust att göra nånting idag när det är sånthär väder, måste även ta fram matteboken och plugga....
PUSS

Promise me to look back at us, as the time in your life you enjoyed


Shopping del 1

En snygg knallblå tubkjol, 2st snygga bruna skärp, en jeansjacka (snyggare på & IRL) & en parfym.





Min dag

Tjolahopp!
Allt bra? Hoppas på det iallafall! Idag har det varit skola som vanligt.. imorse ville jag verkligen inte gå upp ur sängen, var så himla trött och skulle kunnat gjort vad som helst för att få ligga kvar. Men nej, var tvungen att stiga upp. Skolan var heeelt okej, sista lektionen var idrott och vi hade kooper-test. Vilket menas att man ska springa en sträcka så fort som möjligt på tid. Och herre vad jobbigt det var!! Men jag gjorde mitt bästa och jag är nöjd.
Drog hem direkt efter, åt litegranna och tog en dusch. Och nu sitter jag häääär och skriver!
Kommer upp ett par inlägg senare, puss så länge!

Valborg 2011

Min valborg tillbringades med Beckis & Emelie och sen en massa annat folk hemma hos Sami. Trevlans! Jag och Beckis var även med om en galet rolig grej innan vi drog dit, garvade så att tårarna sprutade och sminket förstördes men vadååååå, det var så kul! hahaha.






RSS 2.0