Chilldag

Hej!
Idag har det verkligen varit en lugn dag, har bara varit hemma och tagit det lugnt. Men det har varit superskönt det med eftersom jag är förkyld, därför har det varit skönt att vila.
Imorgon händer det iallafall grejer, blir att åka till sthlm med Beckis för att shoppa! Ska bli nice, jag slänger nog in ett inlägg imorgon innan jag åker.
Nu ska jag sätta på en film och bara mysa resten av kvällen ♥

                       

28 februari 2011

Godmorgon på er!
Vaknade för ungefär en timma sen och nu ska jag faktiskt kolla på VM i skidåkning på tv, spännande!
Igår drog jag iaf till Fredde vid 7 tiden, där även Nisse, Julle, Oskar var. Sen kom även Kemi. Dom skulle spela så jag fick roa mig på bästa möjliga, vi kollade även på solsidan och snackade. Trevligt assååå! :) 
Var där till halv 12 och tog sedan bussen hem.
Idag vet jag inte vad som händer, men någonting blire väl! ;) Hörs senare!


Segdag

Nu kommer jag med mina otroligt roliga inlägg igen, haha... men jag försöker faktiskt!
Känner mig inte på topp idag alltså.. fortfarande ont i huvudet, har snart snytit ut min hjärna och min öron sprängs strax.. nice va? så jag får se vad jag hittar på idag. Kanske drar till Fredde en stund och hänger med honom. Det återstår att se :)
Hoppas att ni får en riktigt mysig söndag iallafall!

          
          
                                                          Snygg? aa jag visste väl de..


27 februari 2011

Hej!
Gårkvällen spenderades med världens bästa Beckis. Vi åt, kollade på film, pratade & skrattade. Supermysigt, var länge sedan! Älskar dig vännen <3
Hon sov iallafall här somsagt och åkte hem ganska tidigt imorse. Så nu sitter jag här, helt förkyld och har ont i huvudet. Blä, jag hoppas det försvinner snart!
Idag vet jag inte riktigt vad som händer, men någonting ska jag hitta på. Vi hörs senare, puss!


My wish

Hej igen!
Min kväll kommer spenderas med underbara Beckis. Hon kommer hit vid 7 tiden och ska sedan sova här, ska bli supermysigt! :) Får se vad vi hittar på, det vet man aldrig!
Nu har jag precis ätit och sitter just nu och lyssnar på nice musik! Jag uppdaterar säkert mer ikväll.
Puss så länge!

           
                                                       Jag och Beckis i maj 2010.

Lördag

Godmorgon på er!
Vaknade typ nyss och kände att min förkylning brutit ut igen. Helt näppt i näsan och lite ont i halsen. Men jag lever, så nu ska snat äta lite frukost. Idag vet jag inte riktigt vad som händer, har lite planer men vi får se hur det blir. Skriver det senare isåfall! Vi hörs snart igen!

         
                                                          Jag i augusti 2010.

Lov!!!

Äntligen har jag fått sportlov, känns så grymt skönt! Nu kan man verkligen göra det man tycker är kul, dvs vara med vänner och hitta på roliga saker! Och vi får inte glömma att jag nu kan soooova hur länge jag vill! Så skönt, haha! När jag tänker efter har det gått riktigt fort sedan vi började efter jullovet. Då vare liksom "åh... 6 veckor tills det är lov igen, fasen va segt" Men nu är vi liksom här... härligt!!

Nä nu ska jag äta lite och sen får vi se vad jag hittar på, puss!

                            


I will remember you


Sitter och spelar gitarr och har en allmänt härlig torsdagskväll! Hoppas ni har det ni också! puss


24 februari 2011

Hej på er!
Inte min dag idag, började med att jag blev av med busskortet på idrotten eftersom det finns människor som tar andras saker och inte vet bättre. Sorgligt...
Sen har jag bara varit allmänt irriterad hela dagen och har inte kunnat koncentrara mig. Så ja, det har väl min dag gått ut på ungefär! Menmen, livet går vidare!
Nu har jag bara kollat på tv och käkat godis.. får mig på bättre humör! ;) haha
Men vi hörs senare med mer uppdatering, puss!

Skön dag

Hej!
Förlåt för superdålig uppdatering idag men jag har inte haft tid till att sitta vid datorn. Idag var det skola som vanligt, gjorde i princip ingenting idag i skolan. Åkte sedan till stan och kollade på en film på eftermiddgen, fick sluta efter det! Gick då till musikaffären och köpte ett capo till min gitarr. Jag och Emelie gick sedan till bibblan och snackade + godisätande. Träffade sedan Beckis och gjorde henne sällskap på hennes jobb till 7.
Yeah.. skön dag helt enkelt! Men nu är jag tröttis så nu blire sängen för min del, ska orka upp till skolan imorgon också. Puss på er!

22 februari 2011

Hej på er!
Hade halv studiedag idag så jag slutade vid 12 vilket var riktigt skönt! Åkte hem direkt eftersom jag var så trött. Har även ont i halsen igen, kul att man får det igen när man precis blivit av med den. Så har bara varit hemma och tagit det lugnt! :)
Vi hörs senare ikväll!

                         

Måndag

Tjäääna
Skola idag som vanligt, hände väl inget speciellt förutom att vi spelade upp en teater på svenskan. Haha, var ganska kul faktiskt! Fick även reda på engelska resultat, är nöjd med mina!
Slutade rätt tidigt idag och sen åkte jag hem direkt!

Nu ska jag fixa lite här på mitt rum, det ser ut som jag vet inte vad....
Hörs senare!

Lite bilder från igår!









Daniel Adams-Ray

Godmorgon!
Vaknade för en stund sedan.. förlåt för att jag inte bloggade innan jag stack igår men jag hade så mycket och göra innan jag skulle dra. Men hur som helst var iallafall jag, Issa & Emelie i stadshuset igår och kollade på Daniel Adams-Ray. Träffade även andra vänner som vi hängde med där. Men jag hade skitkul och killen var grym. Man ville bara höra meeer!
Ni ska få bilder från igår lite senare idag!

                        

Lite nytt






Ett snyggt svart linne med supersnygg rygg, en klocka (ÄLSKAR DEN) & ett halsband man fick med, ett par söta örhängen, mascara & ett puder (ett tips från en polare) + en lite foundation man fick med.

19 februari 2011

Godmorgon!
Har precis tagit en dusch och ska snart fixa iordning mig. Idag händer det en del roliga saker, berättar mer om det senare idag! Ni ska även få se bilder på det jag köpte igår, måste bara ladda min kamera först, hehe.
Nejmen nu ska jag äta frukost, kika in här om en liten stund så ska ni få se vad jag köpte igår, puss!

Shopping

Tjena!
Har inte hunnit uppdatera någonting idag eftersom jag var i skolan till ungefär halv 2. Stack ner på stan direkt efter med Issa, gick och kikade i affärer och hade det riktigt kul, haha! Vi och våran dåliga humor, tur att vi har likadan iallafall! Hittade iallafall massor med fina grejer vilket är riktigt ovanligt. Men jag är supernöjd med mina köp, visar upp dom imorgon!
Åkte hem vid 4 tiden och sen direkt när jag kom hem ville mamma ha hjälp här hemma eftersom vi skulle få gäster. Så ja, det är det jag gjort idag! Därför har jag inte kunnat blogga! :)

Nu ska jag inte tråka ut er mer, haha. Imorgon blir det mer uppdatering och en massa andra roligheter! Ser fram emot detta! Puss på er

Myskväll

Sitter här framför datorn och snackar med gulliga människor på msn och fb. Planerar lite grejor vettni, jag längtar till helgen. Ska bli så jäkla kul!
Har iallafall haft en myskväll.. tv tittande och chokladpudding.
Tror jag blivit lite smått beroende, haha! Men det är ju fakiskt riktigt gott, men nu ska jag inte äta det på ett bra tag.. känns som att jag kommer lessna på det då! ;)
Hoppas allt är bra med er, puss!

                                   


17 februari 2011

Tjena folket!
Idag var jag faktiskt i skolan, åkte så att jag var där vid 10. Och då fick jag redan på att vi skulle kolla på film fram tills lunch, så det var ju riktigt chill! Efter lunchen hade vi bara ett prov och sen fick vi sluta så det var en riktigt skön dag! :)
Jag mår iallafall bättre, min förkylning är inte borta men min feber är. Så det är skönt!
Nä, nu ska jag nog äta någonting. Later

Give it to me please!


Snygga smycken eller vad?


Fortfarande sjuk

Godmorgon!
Är fortfarande sjuk, har åkt på en förkylning och sen äre lite feber som sitter kvar. Men jag ska vila som attan nu för jag ska vara frisk så snart som möjligt! För i helgen händer det roliga grejer.
Så idag blire väl bara att ta det lugnt.. och sen fyller pappa år idag också så vi ska fira honom. GRATTIS! ♥

Nä, nu ska jag fixa lite på mitt rum, äta lite frukost och sen slå på en film eller något, hörs senare!

Inte på topp

Hej!
Ville bara skriva att jag inte mår så bra, har ont i halsen, huvudet och är bara allmänt förkyld. Feber har jag nog åkt på också eftersom jag känner mig sjuk varm. Så jag ligger just nu nerbäddad i sängen och tar det bara lugnt. Och om inte det skulle vara nog så var jag hos tandregleringen och spände min tandställning idag. Ont som satan gjorde det och nu är jag helt öm i tänderna! Wiiiiie, fast nä! Haha, nä nu ska jag sluta gnälla. Vi hörs senare.. om jag orkar!

It's you


Min kväll kommer spenderas med familjen.. och vid facebook och en massa musik!
Vi hörs imorgon, hoppas ni får en riktigt mysig kväll!


Alla ♥ dag



Titta, jag kan också vara gullig ibland! Idag var det iallafall skola som vanligt, fick sluta vid halv 1. Drog ner på stan med Emelie en snabbis, hittade ett par skitsöta shorts på Bikbok. Så jag la undan dom eftersom jag inte kunde bestämma mig, haha!
Annars då.. nä, det har väl inte hänt så mycket mer! Vi hörs senare peopleee, puss!

A walk to remember

                                 
                 Jag undrar varför jag inte sett denna film tidigare? Typ den finaste filmen jag sett.
Låg och kollade på den igårkväll och jag lovar er, det var inte ett öga som var torrt. Hur fin som helst, om ni inte redan sett den. SE DEN! Ni som redan sett den kan ju se den igen.. det kommer iallafall jag göra! :)

Ny design

Kände för lite ändring här på bloggen så det fick bli en ny design, vad tycker ni? Får se hur långe jag behåller den, jag brukar tröttna rätt fort på mina designer.
Hörs snart igen!

Seg-lördagen

Måste bara säga att denna lördagen har varit den segaste ever, helt sjuk! Har varit helt dött.
Har iallafall varit hemma hela dagen och bara segat. Nu ska jag iallafall sätta och en film och sen sova tror jag! Vi hörs imorgon. Nattinatti!


Saturday night

Tjena!
Åh, så seg lördag idag alltså. Vet inte vad jag ska göra, känner mig helt trött. Vill egentligen bara krypa ner under täcket och sätta på en film, låter ju rätt mysigt ellerhur? För det känns som att ingen gör någonting idag.

Nä, nu ska jag försöka tvätta mina vita converse, haha! Från ingenstans kom jag på att jag ville göra det, så det ska jag försöka mig på. Håll tummarna för att det ska gå bra nu! Hörs senareeee.

              
                         En bild ifrån när jag, Nicole & Emelie var i sthlm för ca. 2 veckor sedan!

Bloggsvar

Hej sötnosar!
Solen skiner ute och jag är på bra humör! Även fast det är snö på backen så känns det ändå helt okej idag, haha. Har precis duschat och ska snart fixa mig litegrann!

Skulle bara berätta att min vän Mathilda var så snäll och skickade en inbjudan till mig på bloggsvar, så nu har jag det! Bra va? Så nu är det bara för er att ställa era frågar där om ni har något ni undrar över! Bloggsvaret finns till vänster i min meny. Så ska jag försöka svara på att så gott jag kan! Puss

                                                   

Natt inlägg

Tänkte bara slänga in ett sista inlägg för idag.. fast det är ju iof redan en ny dag, men ni fattar! ;)
Dagen var rätt seg eftersom det inte fanns nånting att göra, var ju inte i skolan och kunde heller inte ta mig någonstans pgs det inte gick några bussar någonstans. Så det blev att sitta hemma tills klockan var 7, sen fick jag redan på att bussarna gick igen så då drog jag till Emelie. Blev en massa snack, fotade och hade det mys! Kom hem vid halv 12 ungefääär.
Nu har jag inte så mycket mer att skriva så vi hörs igen imorgon! Pussnight

          
                                                                    Todays look.


All over the world



Grymt SL!

Godmorgon!
Gick upp vid halv 7 imorse eftersom jag skulle till skolan. Kollar ut och ser att det snöar som attan. Går in på SL's hemsida och ser "All busstrafik är inställd pga halka". Jahapp, där slapp jag skolan! Grymt skönt men man blir ändå irriterad på SL, att dom aldrig lär sig. Och vet ni, det känns så jäkla bra att jag skrev om det på min nationella uppsats. Stämmer till 1000!

Idag lär det väl inte hända så mycket eftersom jag inte kan ta mig nånstans. Så det blir väl att snacka med folk på msn och facebook! Puss

When you smile, I smile

Ville bara skriva att litet inlägg innan jag går och lägger mig. Sista skoldagen imorgon för denna veckan, ska bli grymt skönt med helg. Vi hörs imorgon efter da school! Puss

Vill även tillägga att detta snöväder kan ta och dö, usch fy & blä.

Detta får mig att sakna sommaren


10 februari 2011

Nu är jag tillbaaaks igen från skolan, eller ja.. för två timmar sedan! Blev klart med uppsatsen vid halv 12, så tog bussen direkt hem. Kände faktiskt rätt bra ändå, så det var skönt!
Nu ska jag spela lite guuuura, puss!

Nationella

Godmorgon!
Nu ska jag snart iväg till skolan och skriva en 3 timmars uppsats. Ingen aning om hur det kommer gå, men jag hoppas på det bästa! Skriver mer om det när jag kommer hem, jag slutar ju efter jag skrivit klart så det blir inte så lång skoldag idag. Riktigt skönt :)
Hörs senare!

Öppet hus

Tja!
Skola som vanligt idag, känns som att denna dag har bestått av håltimmar. Haha, men skönt ändå! Slutade vid 3 och drog sedan hem, så nu ska jag äta lite och senare blir det att dra iväg till Tumba gymnasium på öppet hus. Har redan varit där på öppet hus en gång men kan vara bra att kika en gång till.
Så vi hörs när jag kommit hem därifrån, love!

                                               


8 februari 2011

Hahahaha, såg nyss att jag hade skrivit 7 januari 2011 som en inläggsrubrik lite längre ner, fast det ska vara februari! Känns som att ingen annan märkt det heller ;) lite kul!

Iag har det varit skolan som vanligt, hade nationella i svenska. Tror det gick helt okej ändå, men man vet ju aldrig somsagt. Så vi får vänta och se :) Slutade vid 3 tiden och åkte sen hem. Skulle träffat Beckis idag men det blev inte så!
Vi hörs senare ikväll, puss!

        
                                                         Juli 2010.. brun chey!

Fall for you


FIN LÅT

Ville bara skriva ett litet godnatt inlägg innan jag ska dejta kudden! Godnatt


Still believe

Jag stör mig på massa saker nu. Mitt ljud på datorn har ju pajjat, så då ringde vi för att kolla vad det kostade att laga det. 2500-3000 spänn!!!! Jamen kuuuuul, lika bra att köpa en ny dator ju, så det är väl det jag tänker göra.. nångång. Sen är det ju det att när man precis börjar få lite pengar så händer något som dethär.. och då försvinner ju pengarna snabbare än vad dom kom! Kul liksom.... åh jag blir så trött!


7 januari 2011

Hej på er!
Kom hem för en stund sen från skolan. Var rätt chill dag idag, hände ju en del kul grejer på spanskan, HAHA. Första gången det var roligt där typ. Annars hände det inte så mycket, slutade vid halv 1, drog ner på stan med Emelie en snabbis och mötte upp Issa och sen tog vi bussen hem igen.
Nu ska jag plugga på lite svenska ord tills imorgon, nationella ju! Lite spännt äre ju men det ska nog gå bra!
Hörs senare!


                                           Jag och Emelie för ungefär 1 år sedan

I was thinkin' about you


Sitter just nu och lyssnar på musik, facebook och skriver med söta människor! Det är väl ungefär såhär min söndag kommer fortsätta! Imorgon är det skola igen, nationella prov denhär veckan och grejer.. men de ska nog gå bra. Hoppas vi!

De svarta





Lovade ju er att ni skulle få bättre bilder på mina skor, så here you go! Dom är snyggare IRL.
Älskar dom verkligen, tror att dom kommer bli en utav mina favoriter i sommar!


6 februari 2011

Godmorgon!
Idag vaknade jag av att solen lyste in genom fönstret (och av att pappa bankade uppe på vinden). Helt underbart, man får verkligen vårkänslor! Mera sånahär dagar tack!
Idag vet jag inte riktigt vad jag ska göra, ska iallafall städa mitt rum. Sen ska jag även göra klart dendär lilla hemlisen jag snackade om förut. Så om jag blir klar idag kan jag säkert visa det! Och sen ska jag nog ut en sväng i det fina vädret, nästan så att man måste det!

Kommer upp ett inlägg snart igen. Så vi hörs, puss!

Melodifestivalen 2011


© Felicia Henriksson - får ej kopieras.

Ikväll håller jag på denhär killen. Kör hårt nu!


Min fina födelsedagspresent




Snälla, ge mig sommar?


Kolla va mycket snyggt till sommaren, håller ni inte med?
Vill bara kunna slänga på mig ett par shorts, en snygg slapp istoppad skjorta, snygga smycken och ta på mig mina solbrillor! Blir galen, vill ha sommar nu!

Godmorgon!

Idag kommer det komma upp massa inlägg så håll utkik! ;) Tycker att det är på tiden om man säger så!
Vi hörs snart igen!
Puss

Ingen blogging idag

Tjaaa
Nu är det såhär att jag har sjukt mycket i skolan just nu! Så jag återkommer när det lugnat sig litegranna!
Puss på er

Hockey

Tja!
Snart drar jag ner på stan och möter upp lite tjejer och sen sticker vi på hockeymatch! :) Blir nog kul!
Hörs senare puss!

RSS 2.0