Please give me a sign

Skola som vanligt idag, media all day long. Ljud är det som står på schemat i 3 veckor framöver. Började vid halv 11 och skulle ha slutat vid 5 men vi fick sluta vid halv 3 vilket var riktigt skönt. Efter skolan pallrade jag mig hem, trött som vanligt, missade bussen hem pga att pendeln var lite försenad, WOHO. Aja, chill dag ändå!
Nu ska jag ta en dusch och sedan lägga mig i sängen med datorn och kolla färdigt på filmen jag började kolla på igår! Hoppas allt är bra med er alla, natti!

Jag idag!


Ännu mera nytt


En stickad lite oversize tröja i gräddvitt. Super mysig verkligen, kommer användas flitigt i höst/vinter! Mycket finare på, ska visa bättre bild nångång. Från Gina Tricot

Lite nytt i designen

Kände för att ändra designen litegranna efter att ha haft min förra i flera månader. Inte så komplicerad men jag gillar den!

Sitter just nu i skolan, har haft en engel...

img_6779 (MMS)

Sitter just nu i skolan, har haft en engelska lektion som slutade vid halv 10 och sen börjar inte nästa lektion förens vid 12. Så sitter just nu med en massa människor och väntar på att lektionen ska börja. Ljudlektion är det som gäller, slutar vid halv 5. Hörs när jag kommit hem, puss! :)


Lite kvällsuppdatering

Tänkte bara slänga in ett sista inlägg innan jag ska sova. Idag har jag somsagt varit i Sthlm med min bästa, hittade ett par svarta jeans och en mysig stickad tröja. Slänger troligtvis upp bilder på det imorgon! Mysig dag. Inte så mycket mer o säga, nu ska jag iallafall hoppa in i duschen och sen sova! Ska upp rätt så tidigt imorgon, måste ju orka med skolan! Natti mina vänner!


Bilder från helgen.







28 augusti 2011

Godmorgon!
Igårkväll åkte jag ner påstan och mötte upp Beckis. Sedan tog vi bussen hem till Kocken där massa trevligt folk var. Sedan bestämde vi oss för att dra ner på stan en svän för att kolla in kringelfestivalen men det var inte något att ha direkt. Så efter att ha varit där ett tag så bestämde vi oss alla (nästan) att dra hem. Hur som helst var det en trevlig kväll med härligt folk!
Nu ska jag fixa iordning mig och sedan möta upp Beckis. Vi ska dra till Sthlm och shoppa tänkte vi, jag är riktigt shoppingsugen!! Har massor som jag vill ha med mig hem, så får se hur detta slutar!
Kommer väl hem lite senare idag så då slänger jag upp ett inlägg till, då får ni även bilder ifrån fredags!
Ha en fin dag allihopa, puss!


Malmsjön med lite people

Tjena!
Hoppas allt är bra med er, med mig är det helt okej! Trött som vanligt men vafan, nu är det helg och man kan inte sitta hemma och ha tråkigt.. även fast jag gärna skulle vilja det! Skola idag som vanligt, började dagen med ett fystest.. lagom kul sådär kl. 8 på morgonen. Men det gick helt okej, sen har vi haft lite svenska tester och lite dator. Slutade vid halv 3 idag och sedan drog jag hem till mig.
Nu väntar jag på att Fanny ska komma hem till mig och sedan ska vi dra oss till malmsjön och träffa lite folk. Blir säkert trevligt. Får se hur länge vi stannar där osv. Kameran hänger på så bilder kommer!
Puss


25 augusti 2011

Hej på er!
Har blivit lite så att jag slänger iväg ett blogginlägg såhär på kvällskvisten innan jag ska sova. Går ju i skolan om dagarna nu och sen blir det liksom att man kanske träffar vänner eller bara kommer hem och är supertrött. Så därför blir det att man inte bloggar på dagen. Hoppas ni förstår, men snart är det helg och då ska det bli bättre!
Idag var det iallafall skola som vanligt, hade ett litet mattetest för att se vart vi ligger i nivå och sen hade vi ett grupparbete resten av dagen. Helt okej dag! Efter skolan träffade jag min fina vän Beckis. Vi gick och åt, snackade en massa, spanade in tivolit på stan (hahaha grymt!!) och kikade i affärer. Alltid lika skönt att vara med den där tjejen, hon får en alltid att må bra. Hur man än mår och det är så det ska vara! <3
Just idag känner jag mig inte riktigt på topp, varför vet jag inte riktigt men man har sina dagar liksom... känns som att något saknas.. äsch, vet inte vad jag babblar om.
Hoppas allt är bra med er iallafall! Puss och kramis

24 augusti 2011

Tjobräää!
Allt bra med er? Hoppas så! Med mig är det finfint, lite trött bara men sånt får man väl ta. Idag har det varit skola som vanligt, gick mellan 9 och 1 så det var inte så lång dag idag. Vi har inte börjat med "riktiga" lektioner än utan denna veckan är nog mest för att vi ska lära känna varandra. Idag började även 2or och 3or på skolan så det lär ju vara mer ljud och liv i fortsättningen. Men det blir säkert roligt de!
Imorgon är det skola och sen ska jag nog och träffa saknade Beckis!! Blir super det <3
Hoppas eran dag har varit bra, vi hörs igen imorgon! Puss


Bild från idag!


Hej blöggen! Ligger just nu i sängen och s...

Hej blöggen! Ligger just nu i sängen och ska sova tänkte jag. Men sen kom jag på att jag inte har bloggat idag så då tänkte jag att jag slänger iväg ett mobilinlägg. Idag har jag iallafall varit i skolan, träffade Elin, Julia och en massa andra söta tjejer i ö-tälje så vi åkte in till skolan tillsammans. Hände egentligen inte så mycket idag, var i biblioteket, klättrade klättervägg i idrottssalen och sen lite annat smått och gott. Slutade vid halv 3, mötte upp Julia och Elin, åkte hem tillsammans till Södertälje. Behövde köpa lite småsaker på stan så Elin gjorde mig sällskap! Träffade även gamla klasskompisar på bussen hem, alltid trevligt! Jaaaa, det var väl typ min dag. Är helt jättetrött nu så nu ska jag faktiskt sova. Haha helt sjukt vad skolan tar på krafterna även fast man inte gör så mycket nu, tänk hur det blir sen liksom... hehe. Nejmen GODNATT PÅ ER!


Lite uppdejt liksåååm

Hej på er!
Idag var somsagt första dagen i skolan, gymnasiet! Spänd men förväntansfull var jag när jag åkte till skolan. Var där en halvtimma tidigare än var jag skulle eftersom mina bussar inte går så ofta. Träffade iallafall på 2 söta tjejer, Julia & Elin som höll mig sällskap innan jag skulle in i bibblan på upprop. Träffade lärarna och eleverna, känns faktiskt bra! Alla verkar gulliga och sådär så det blir nog bra dethär! :) Var iallafall i skolan i ca. 2 timmar, fick en massa information om veckan som kommer och sedan blev vi även fotograferade till ett "skol-kort" typ.
Nejmen nu vet jag inte riktigt vad jag ska skriva mera, vi hörs igen imorgon efter skolan! Puss


Slumpvald gammal bild på mig, innan jag fick tandställningen och grejer... haha


This one's for you and me

Sitter förhoppningsvis i skolan nu och träffar nya klassen, spännande! Hörs när jag kommit hem!


Gulp

Hej!
Har massa att berätta om dagarna som varit men tror att jag tar det imorgon! Tänkte faktiskt grypa ner under täcket nu och FÖRSÖKA somna i hyffsad tid. Imorgon börjar jag nämnligen gymnasiet och jag är lite smått nervös. Självklart ska det bli roligt och spännande men jag kan ju inte ljuga och säga att jag inte är nervös, för det är jag också! Men det går säkert bra, börjar iallafall kl. 14 imorgon så kan ju sova ut! :)
Hörs imorgon, puss & godnatt!

The voice 2011

Tja!
Idag är det the voice som gäller i Kungsträdgården med en massa vänner. Det enda som suger är att vädret är pissdåligt men vi får göra det bästa av det! Ska bli kul hur som helst. Håller på att fixa iordning mig det sista innan jag ska sticka till bussen och dra ner på stan för att möta Sebbe & Fanny. Kameran hänger med så ska försöka ta lite bilder under kvällen, alltid kul att ha!
Ha en fin kväll allihopa och kanske ses vi där? Puss

                        
                     


Nya älsklingar

Igår så stack jag ner på stan och mötte upp Fanny. Vi gick och kikade lite i affärer och sen tillslut hamnade vi inne i en skoaffär och då var det kört. Blev kär i 2 par skor men kände att jag fick behärska mig litegranna. Blir säkert att jag köper dom andra snart ändå, hehe. Dom var så himla fina (fan dig Fanny som visade mig dom). Men fick iallafall med mig ett par snygga skor som jag ska ha i höst, blir skitbra!! Först visste jag inte om jag tyckte sulan på skon var ful eller ball, tror ändå jag tycker det är rätt snyggt! Svarta och 13 cm kilklack. Billiga för att vara skor var dom också så jag är jättenöjd, här har ni dom!




                                                                       399:-


Slöar-dag

Halloj!
Idag har varit en såndär dag man bara har varit hemma och tagit det lugnt. Har iallafall hunnit storstäda mitt rum, så nu är det riktigt rent och fint vilket är väldigt skönt!! Tänkte att jag skulle berätta om dagarna som varit i ett annat inlägg så att ni får lite bilder osv! Blir det bra?
Nejmen har väl inte så mycket mer att berätta just nu, hörs snart igen!



Grym cover, wow


17 augusti 2011

Hej på er!
Igår så drog jag upp till sthlm med Fanny för att kika lite på ung08 och sådär. Vi käkade donken.. ovanligt för att vara oss? Nej. Träffade på massa roligt/konstigt folk.. en kille frågade om han fick visa oss hans tatuering, visst tänkte vi och så börjar han knäppa upp byxorna.. hahaha! Ups, nejmen han hade tydligen gjort en tatuering på benet på sitt postnummer? haha så sjukt fail. Lyssnade på artister som sjöng och kollade på folk, haha det är fan underhållning! Men en nice kväll iallafall, fick sällskap av Mickis, Mel & Natta på tåget hem.

Nu: Fixa iordning mig och sedan dra hem till Kocken. Han ska tydligen inviga sin bubbelpool så självklart ska jag dit. Lär bli en nice kväll med härligt folk. Ska försöka ta lite bilder under kvällen som jag kan bjuda på imorgon! Puss på er!


15 augusti 2011

Idag har varit en såndär skön dag. Drog somsagt ner på stan och träffade Beckis, köpte grejer till skolan och sedan följde jag med Beckis till jobbet. Det var skönt att bara vara där och snacka om allt mellan himmel och jord, skratta och bara ta det lugnt! Skulle träffat Sebbe & Kocken men det blev ändrade planer så vi tar det en annan dag! Istället drog jag hem och chillade galet resten av kvällen! Man har inte haft någon lust att göra nånting idag eftersom det varit så grått och trist så det har varit en perfekt dag för detta!
Nu ska jag krypa ner i sängen och kolla en film jag blev tipsad om! Puss & natti

Hallå där! Sitter just nu på bussen påväg ...

img_1803 (MMS)

Hallå där! Sitter just nu på bussen påväg till stan för att träffa Beckis! Jag måste köpa lite grejer till skolan och sen efteråt ska jag följa med Beckis till hennes jobb och göra henne sällskap! Chill dag helt enkelt, passar perfa! Hörs ikväll, puss!


+

Idioter...

Kommer inte på någon rubrik

Hallå där!
Igår hängde jag med Fanny. Våran dag var händelserik men också helt fail. Haha finns egentligen inte så mycket att berätta. Träffade iallafall en massa härligt folk under kvällen, så det var trevlans.
Nu ikväll drog jag till malmsjön för att umgås med massa härligt folk. Vi var väl drygt 15 st där så det var mysigt. Har tagit lite bilder med iphonen men har inte kunnat lägga in dom på datorn än så dom kommer väl en annan dag. Förlåt, vet att det är tråkigt med inlägg som inte har bilder men ni får stå ut. För jag skriver ju faktiskt i min blogg mest för att jag tycker det är kul och ibland bara för att det är skönt att skriva av sig litegranna.
Vi hörs! PUSS

11 augusti 2011

Hej på er!
Gårdagen spenderades somsagt med Fanny och hennes lillasyster på Gröna Lund. Det var riktigt trevligt, dock lite otur med vädret, det regnade väl säkert 5 av 8 timmar! Men jaja, det var nice ändå! Hände en del vid pop express.. jag & Fanny hade ju våra anledningar! ;) hahah.. roliga vi är!
Tog tyvärr inga bilder eftersom det regnade och då hade man liksom ingen lust att ta upp mobilen och fota.

Idag då, ikväll ska jag hem till Emelie. Vi har en del att ta igen, den tönten flyttar ju om bara några dagar så måste ju passa på när jag har henne hemma! Ska bli mysigt!
Vi hörs, puss!

Godmorgon! Sitter just nu på bussen påväg ...

img_3607 (MMS)

Godmorgon! Sitter just nu på bussen påväg till Fanny och mobilbloggar. Jag ska nämligen följa med henne och hennes syster till GRÖNA LUND! Ska bli riktigt nice, har inte varit där i sommar än. Eller jag har varit där men liksom inte åkt grejer om ni förstår, haha. Men iallafall, bloggar antingen ikväll när jag kommit hem eller imorgon. Ha en bra dag allihopa, för det ska jag ha! Slänger upp en liten bild på mig själv imorse. Puss


Fiska kräftor

Hej igen!
Om en liten liten stund ska jag gå och möta Patrik och Jimmy och sedan sticker vi iväg och fiskar kräftor. Kommer mer folk dit senare så det ska bli jättemysigt! Kameran hänger med under kvällen så imorgon lär det komma upp en del bilder! Men vi hörs imorgon, för ikväll lär det bli en lång natt! :)
Puss på er

8 augusti 2011

Hej på er!
Nu ska jag fixa mig och sedan ska jag sticka ner på stan och träffa Emelie. Jag vill kika lite i affärer så jag drar med mig henne, hihi. Och sen skrev Patrik till mig på facebook och frågade om jag ville följa med på en sak ikväll. Och självklart ville jag det, lät jättemysigt! Men berättar mer om det senare när jag kommit hem från stan. Puss & kram


Home sweet home

Hej på er!
Förlåt för att jag inte uppdaterade igår men jag träffade Beckis så kände att det var viktigare, hihi. Drog hem till henne och sen gick vi ner på stan, träffade Sebastian och så blev det att vi tre hängde hela kvällen. Trevlans alltså.. var förbi pretzeltown festivalen på stan.. haha den sög ju! Bara helt konstig musik och en massa emosar. Höhö.. nejmen förra året var klart bättre, knappt någe folk detta år ju? Aja, skitsamma.

Nu är jag iallafall hemma ifrån Karlskrona, skönt men ändå tråkigt. Ett helt år tills nästa gång, lite sorgligt men så är det. Har en massa att berätta om det men det tänkte jag göra en annan dag med en massa bilder osv. Så håll ut.
Nej, nu ska jag gosa ner mig i sängen och sätta på en barnfilm.. haha åh fett mys! Aja, ha en fin kväll allihopa! Puss

Hejsan! Nu sitter jag i bilen med en bulle...

img_2055 (MMS)

Hejsan! Nu sitter jag i bilen med en bulle i handen och är påväg hem ifrån Karlskrona. Vi har precis börjat åka så vi har en härlig resa på 6 timmar hem ungefär! Så jag är väl hemma vid 9 ikväll! Har iallafall haft en underbar vecka här men berättar mer om det när jag kommit hem. Hörs då, puss!


Hej på er! Tänkte bara uppdatera mig lite....

img_7532 (MMS)

Hej på er! Tänkte bara uppdatera mig lite. Allt är på topp här, underbart väder så just nu ligger jag på stranden och har det skönt, hihi. Hoppas ni har det bra här hemma, puss!


RSS 2.0