Right nu

Nu sitter jag och fixar det sista innan jag går till bussen! Vi hörs nog ikväll.. annars hörs vi imorgon.
Puss på er

        
                                                              jag just nu...

Filmkvällsmys

Hej på er!
Igår var jag med Beckis.. vi gick runt lite på stan och skulle kika om det var någon kulturnatt.. men de var helt dött? Aja, så vi drog och köpte godis och sen hem till henne och kika lite tv!
Ikväll blire att dra till emelie får filmkväll, ska bli mys! Kameran hänger med så det blir nog lite bilder! Blir att sova hos henne, så jag kan säkert sänga in ett inlägg när jag är där!
Imorgon ska vi dra och shoppa nånstans, var vet jag inte.. men det blir väl i sthlm nånstans! Vi hörs, puss!

                            


Jag idag!


Bilder från i onsdags/bowlingen





Lördag

Vaknade för en timma sen... så grymt skönt att få sova ut! Det gillas stort!
Idag blire att träffa Beckis ikväll somsagt, det är kulturkväll på stan så vi ska väl kika lite där! Så det är vad jag ska göra ikväll! :)
Så nu på dagen blire att städa.. inte kul men måste väl göras.
Ha en fin dag ♥


Outfit for todaaay!

Haha, outfit låter så himla fult så... såhär såg/ser jag ut idag!
  


Äntliiiiigen lov!!

WIHO.. höstlov nurå! Mer än halva höstterminen avklarad.. fasen vad fort det gått egentligen! Aja, grymt skönt med lov skare blir iaf! Idag vare skola som vanligt, hade 2 prov.. spanska och matte. Dom kändes helt okej, vi får se hur det går! yeahyeah.
Efter skolan drog jag hem, trött som attan. Kanske drar till stan ikväll? Vet inte hur det blir. Imorgon ska jag kanske träna (om jag nu orkar) och sen på kvällen blire att träffa Beckis!
Hörs senare med en dagens outfit och lite bilder från i onsdags! Puss ♥


Ingen uppdatering imorgon!

Tjena!
Nu är jag hemma från musikgrejen och bowlingen med skolan! Dagen har varit helt okej... var inte så sugen på bowling idag så! Menmen, det funkade! Och musikgrejen var också helt okej.. det var väl kul! :)
Imorgon blire ingen uppdatering eftersom jag inte kommer sitta NÅGONTING vid datorn. Ska plugga!!
Så vi hörs på fredag, pusspuss! (Då kommer bilderna jag skulle lagt in idag)

                         
                                                     Bild från idag, ganska söta....


En liten snabbisblogg..

Hej på er!
Nu ska jag snart springa till bussen men ville bara göra ett litet inlägg innan jag går! Idag ska vi bowla med skolan och sen efter sticker jag & Emelie ner på stan och pluggar och sen ikväll ska vi på ngn musikgrej. Kameran hänger med iaf, bloggar mer ikväll när jag kommit hem, puss!

Åh, hatar rubriker

Hallå!
Kom hem för en stund sen ifrån Mathilda. Jag och Emelie var där och färgade håret på henne.. okej, jag gjorde inte så mycket.. men jag var ju där och närvarade. Det är ju det som är det viktigaste ;) hehe. Nejmen det blev faktiskt jättefint, hon passade fint i det!
Var iaf på stan innan och fixade färg till Mathilda.. och ja, sen har jag inte gjort så mycket asså! Nu ska jag iaf äta och sen blire att plugga. Puss på er

          
                                                 Bild för ett tag sen... hähä, jag bjuder.


25 oktober 2010

Helluu!
Slutade vid 12-tiden idag eftersom att vi inte hade engelska. Så då hade vi idrott på engelska lektionen vilket gjorde att vi slutade innan lunch.. riktigt nice! :) Ganska soft dag så det var skönt!
Nu ska jag iaf försöka plugga litegranna, måste läsa på ett häfte vi har i idrotten, har prov i det på torsdag.. och sen har jag även spanska och matteprov på fredag.. wohoooo, eller?

Imorgon blire väl skola som vanligt & efter det blir det att följa med Mathilda och Emelie ner på stan, Mathilda ska köpa hårfärg och sedan drar vi hem till henne.. Emelie ska hjälpa henne att slingra/färga håret.

Ser även att lite nytt folk hittat hit.. alltid kuul! :) hihi
Men vi hörs senare!


Ps. Det längst till höger är idag och är så låg eftersom dagen bara börjat!


24 oktober 2010

Tjena!
Nu har jag kommit hem efter att ha spenderat natten hos Beckis. Tog 9 bussen från mig igår kväll och träffade Beckis vid 10 på centralen. Sen gick vi hem till henne.. och sen blev vi sugna på goooodis, så vi bestämde oss för att dra ner på stan och fixa det. "Men det står ju att den kostar 10kr??!!?" hahahaha, beckis.. söt! Nejmen sen gick vi hem till henne och bara hängde och snackade. Skrev med folk på fb och hade allmänt kul! Det var mys.. tack för kvällen bäästa!
Nu vet jag inte vad jag ska göra, måste plugga så det ska jag väl göra! Sen får vi se vad jag hittar på! :) Uppdejtar nog senare / f.


                                                           VILL HA SOMMAR!

Ahmen tjena!

Om en stund (eller ja, kl. 9) ska jag ta bussen till stan för att sedan träffa Beckis. Vet inte riktigt vad vi ska göra, så det får vi helt enkelt se! :) Vi hörs imorgon, men förhoppningsvis lite bilder! puss

                 
                                   Söta gamla bilder på mig & Beckis, haha.. 2009 nångång!

Godmorgon

Sitter här och vaknade för en stund sedan! Tänkte att jag kunde slänga in ett litet inlägg här i bloggen eftersom jag inte har så mycket annat för mig.
Idag vet jag inte riiiktigt vad som händer, har lite planerat men vet inte riktigt hur det blir. Men kan återkomma om det senare! :) Nu ska jag slänga på mig kläder och göra mig iordning! Hörs senare, puss!

   
                      
                        Lite fina bilder ifrån skolan för några veckor sen, Emelie & Mickis!

Tralalala

Sitter här i min säng och lyssnar på muuuusic och försöker sjunga med.. det gå lite so-so hör jag! Faaaan, där försvann mitt idolsökande ;) hähä.
Blev ingenting ikväll.. men det gör inget. Känns rätt skönt att vara hemma och ta det lugnt efter en vecka i skolan. Imorgon hoppas jag därimot att det händer nånting! Hoppas på det :)
Puss på er


                                      En fin låt fina beckis skicka till mig för ett tag sen!


22 oktober 2010

Tjenna!
Kom precis hem ifrån school. Slutade vid halv 2, så det är skönt! Helt okej dag..
Och imorse fick man ju en smått chock när man kollade ut genom fönstret.. snö?!?! asså bajs.
Igår var jag hos tandläkaren och satte in tandställning i gommen. Kan knappt prata.. och läspar som fan! haha.. åh. Aja, jag hoppas på att det går över snart iaf (inte för att jag tror det men ändå, man kan ju alltid hoppas).

Ikväll vet jag inte vad som händer men vi hörs! :)


Back on track!

Yeah, ni hörde rätt!
Nu är jag tillbaks igen och är riktigt sugen på att blogga igen! :) Kände att jag behövde denhär pausen på ca 1 månad! Så nu har jag massor att berätta för er om!

Idag har det varit skola som vanligt, No-prov idag också! Vet inte hur det gick men får hoppas på det bästa!
& imorgon ska jag och några tjejer från skola till sydpolen, livräddning på gång! haha.
HÖRS!


-

hej min blogg suger hejdå!

RSS 2.0