Fina tider

Satt och kollade igenom lite bilder när jag hamnade i en mapp där det fanns bilder på E.M.D. Och då slog det faktiskt mig att jag faktiskt saknar det, saknar dom! Senast var för snart 1 år sen, och det känns faktiskt konstigt, eftersom 08/09 var dom ju min vardag.. eller ja, mina helger iaf. haha! Och det var fina tider det, fina minnen! Kan inte räkna gångerna jag träffat dom på mina två händer, men om du gångrar det med 4.. så får du det ungefär! Jo, knappt 40 ggr. Låter rätt sjukt när jag skriver det, men så var det!
Känner nästan att jag måste åka och träffa som snart om det kommer en spelning i närheten.. bara för att få lyssna på musiken och kanske snacka lite med dom! Så som det var förut! :)

Alla bilder har jag tagit!





Över 2år sen.. han är fin han! <3


Tisdag

Kom hem för en liten stund sen, har varit i skolan till 2 tiden ungefär. Sen stack jag ner på stan och träffade Beckis, vi gick runt på stan och kikade i affärer och bara snackade! :) Det var mysigt, men kallt! Sen tog jag bussen hem och vem träffar jag inte på vid bussen om inte Fanny! börjar bli lite tradition nu.. haha, så det var nice att få sällskap enda hem! Trevlans att snickelisnacka med henne! :)

Kommer kanske upp ett inlägg senare, annars få ni ha en fin kväll! Puss


Mys framför tvn

Tjena!
Sitter just nu och tittar på svenska hollywood fruar, hahaha. Ja, vad ska man säga liksom? Underhållande iaf! Tänkte även kolla på pensionärsjävlar efter.. har hört det det ska vara roligt!

Idag har det varit skola som vanligt, fick sluta vid halv 1, så det var riktigt nice! :) Efter det drog jag hem eftersom jag var tröttis. Så har faktiskt inte gjort så mycket idag! Imorgon blire iaf att träffa Beckis en stund efter skolan, ska bli kul! <3
Hoppas ni får en mysig kväll ni också!

                      

Blue eye


© Felicia Henriksson


Hemma efter en mysig kväll!

Hallå!
Nu är jag hemma igen efter att ha varit hos Jennifer! Var och firade henne och sådär. Det var mys <3
Nu hade jag bara tänkt tare lugnt och inte göra så mycket mer ikväll! Vi hörs, puss på er!

      

Jennifer Henriksson 18år!!

GRATTIS UNDERBARA KUSIN! <3
Du är bäst, hoppas du får en underbar dag.. för det förtjänar du! Puss



Kolla bara snyggingen....
(hoppas det var okej att jag lånade bilderna från din bloggis, hihi)





Bilder från Arvika








Arvika med Emelie 19-21 november

Tänkte berätta lite om förra helgen när jag åkte med Emelie till värmland/Arvika!
Kan ta det lite kortfattat.. hehe! Åka bil, hyra film, spela kort, myskvällar, tidig lördagmorgon, gunnarskog(hahah), båda somnar i soffan hos hennes släkting (hähä), klippa håret, tillbaka till arvika, gick runt i Arvika och Emelie visade läget, fick se festivalområdet, massa prat, skratt, bilar som tutar - måste bara berätta detta, så sjukt kul. Nejmen jag och Emelie var ju ute och gick.. eftersom jag ville se hur Arvika var liksom. Och när vi är påväg hem så kommer det en bil och kör förbi och tutar. Efter kanske 5 minuter körde samma bil förbi igen och tutar.. och sådär höll det på, 4 ggr (!!) körde han förbi och tutade varje gång. Alltså vi höll på att dö av garv, det var riktigt kul hahahaha! & en annan ful sak var ju att varje ungdom som åkte förbi med bil skulle ju alltid styla.. man märkte verkligen att man var i en "småstad". Aja, det var roligt!
Köpa hårfärg, färga håret blondare, träningvärk (fråga mig inte...), sova, gå till stan, stängt där, gå tillbaka hem, äta, åka hem!
Ja, det var så det såg ut kortfattat ungefär, hände ju såklart massa annat roligt! Hade en kul helg, tack Emelie! <3 love u.

                     
                                      Trötta (!!!!) morgonfisar hemma hos Emelies släkting.

Förlåt förlåt förlåt

Sämst jag är på att blogga alltså! Fasen en vecka sen ju! :(
Kan iallafall berätta vad jag gjort denna vecka..

Måndag: Skola som vanligt och sen.. ja det kommer jag inte ihåg hehe
Tisdag: Skola & senare utveckligssamtal! Vilket gick bra :)
Onsdag: Skola och sen...?
Torsdag: Skola & sen gymnasiemässa med Emelie! Sen sthlm
Fredag: Skola, sen hem och städa rummet och bara tare lugnt!
Lördag: Sova läänge, och på kvällen julpyssel med massa vänner!
Söndag: Idag då.. ja, vi får se vad dagen har att erbjuda! :)

Och eftersom att jag varit så dålig på att blogga denna veckan så åker minst 4 inlägg upp idag! Wihooo! ;)

Hemma!

Bloggar imorgon! :) natti!

Nu ska vi åka!

Tänkte bara slänga in ett litet inlägg innan vi åker... hehehe! :)
Men vi hörs på söndag! Love


                                           Gammal bild på mig och emelie, haha

Arvika

Godmorgon!
Nu äre såhär att jag ska följa med Emelie till Arvika över helgen, så jag tror inte jag kommer ha tillgång till ngt interner under helgen! Så skulle bara skriva att jag lär inte blogga i helgen! Men vi hörs igen på söndag! Ta hand om er :) puss

Ingen bloggning idag

Hejsan!
Ska snart sticka ner på stan och möta upp Beckis, sjukt länge sen vi såg nu så ska bli kul!
Har saknat henne <3 Har varit skola som vanligt idag annars, hade iof halv studiedag så slutade vid 12, vilket var skönt!
Aja, ni får ha en fin dag så hörs vi imorgon!
Kameran hänger med idag så ni får förhoppningsvis bilder imorgon :) Puss

Grejer jag köpte igår


blå halsduk

söta strumbyxor

värmeskydd till håret

puder


Hallåj

Idag har det varit skola som vanligt.. slutade vid halv 2 kanske? Sen följde emelie med mig till sthlm! :) Snällis..
Nejmen ville hitta en vinterjacka och lite annat smått.. hittade ingen vinterjacka som jag hade trott men hittade lite andra smågrejer som jag kan visa imorgon! Kom hem vid 7-tiden.. och sen har jag suttit här vid datorn och häckat! Och nu så skriver emelie till mig och säger "har du gjort spanska glosorna tills imorgon?" f-a-n, nu vet ni vad jag ska göra innan jag somnar!

Farsdag

Idag gjorde jag och min brorsa (okej, jag gjorde det mesta) en tårta till pappsen! Den var faktiskt väldigt god, och fin var den också! ;) hihi, okej.. kanske inte, men huvudsaken var att pappa blev glad och det blev han!


Bio med vännerna

Igår var jag ju somsagt på bio med  och vänner! Emelie, Isabelle, Ellinor & Emily. Vi drog till stockholm och sen till sergel för att se Paranormal Activity 2. Den var läskigt.. ja! Fast rätt dåligt slut, men det var värld att se iaf! Fast skräckisar är inte riktigt min grej, hehehe! Aja, det var mysigt iaf! Här kommer lite bilder:




                   

Godmorgon!

Igår var jag på bio med tjejerna, tar det i ett annat inlägg senare!
Idag är det iallafall farsdag och jag och min brorsa har tänkt att göra en tårta till pappsen. Så det ska vi väl allt fixa, hoppas vi.... haha! Önska oss lycka till!
Sen ikväll blir det nog att träffa släkten.. men vi hörs senare med mer inlägg! :)

Fredagsmys

Tjena!
Idag(okej, igår) var det skola som vanligt.. sista dagen innan helg. Alltid skönt! Hade spanska, engelska, so, svensk och matte! Hahaha, måste bara berätta en rätt pinsam grej som hände på so'n. Nejmen vi satt och snackade.. och sen börjar typ emelie snacka med våran lärare om att vi har svenska efter so'n som vi satt på! Så kommer jag där.. "men hallååå, vi har faktiskt so innan svenskan???" och sen ba "men felicia... vi har so nu..." hahahaha, helt borta.. hade glömt att vi satt och hade so, smidigt! och sen börjar alla garva! asså alltid jag och göra bort mig.. menmen, det får man bjuda på antar jag!
Efter skolan drog jag iaf hem och sen på kvällen drog jag hem till Emelie och träffade henne, cajsa & rille! Vi hade det riktigt trevligt måste jag säga! Haha, blev mycket skratt. Så min kväll var finfin! :)

     
                                                  Jag innan jag drog till Emelie!

Hey där!

Sitter här och ska snart skriva klar min muntliga redovisning i svenskan!
Sista dagen i skolan imorgon innan helg, skönt! Denna veckan har faktiskt gått riktigt fort, så det är nice! Idag har det väl inte hänt så mycket, skola som vanligt.. hade so prov, gick nog inte speciellt bra! Drog hem vid 2 och har lagat mat till the family (hihi duktig jag är, och riktigt gott blev det!!) och sen har jag pluggat! Och det ska jag fortsätta med nu.. ska inte ta mer av eran tid! ;) puss på er!



Bild från förra helgen!


Gymnasie tänkandet...

... tar kol på mig! Alla säger typ "men välj det du tycker är kul.." okej, klart jag vet saker jag tycker är kul men inte vet jag om jag vill jobba med det när blir äldre? Och då får man höra "men ta en bredare linje.. det är bättre om du inte vet vad du vill bli". Sant... men ska jag gå en linje bara för att? Bara för att den är bredare? Klart det säkert är bättre att gå en bredare.. men varför ska jag gå typ natur eller ngt liknande med massa plugg(vad man hört iaf) när man redan är skoltrött? Visst, det är bara 3år av mitt liv men ja.. Nä, jag har ingen som helst aning om vad jag ska välja och om jag ska vara ärlig skulle jag önska att det var ett till år i grundskolan för just nu känner jag att jag absolut inte vet vad jag vill göra! Så att man har tid att tänka ett tag till. Jag hoppas att det löser sig iallafall! Vilket jag också tror att det kommer göra tillslut.

Haha, vilken jäkla radda detta blev men jag är helt trött i huvudet av allt tänkadet på detta, så behövde bara skriva av mig lite! Och ta inte detta fel, ska bli skitkul att börja i gymnasiet!

Tisdag!

Tjaaa!
Dagen började super.. försov mig! Vaknade av att mamma klev i rummet och ba ska inte du till skolan idag eller?!?!?.. smart att vakna när man egentligen ska ta bussen! Jaja.. sen skola! Rätt nice dag, slutade vid lunch! Fick föresten reda på mitt spanskaprov igår.... wait for it.... nanana MVG, vem är bäst? känns lite som att det är jag! Nejmen gla' blev man ju. Och idag när jag kom till mattelektionen.. trött som bara den, en halvtimma försent.. fick jag sen lapp där det stod 20+15=35.. tänkte jahapp, vad ska jag räkna ut nu då egentligen?! hehehe.. men det var tydligen mitt resutat på matteprovet! WHAT? jag som tyckte det gick skit.. hur lyckades jag med detta? haha. 35/40 är inte så dåligt ändååå. Så jag är riktigt nöjd! Nä, slutsnackat om skolan nu va..

Slutade ju efter lunch, SNÖSTORM.. hade fått skolfotona när jag kom hem. Hur lyckas man bli så snygg varje år??? frågar mig samma fråga varje gång...  aja, skitsamma!
Nu ska jag sluta bubbla, puss! :)

Bilder från Svenljunga del 2





SÖTA SMÅKUSIN HAR JAG ALLT!


Bilder från Svenljunga del 1





Hemma igen!

Känns skönt.. eller det var ju tråkigt att åka därifrån men ändå skönt att komma hem! Var hemma vid kanske halv 4? Så har packat upp litegranna och nu sitter jag här och käkar nudlar! Imorgon kan jag slänga upp det jag köpte i Ullared om ni vill? För nu är det så mörkt och bilderna blir inge bra!
Skola imorgon också.. kill me! Orkar inte, lovet gick alldeles för fort! Men ja, inte så långt kvar till jullov faktiskt. Så det är skönt!! Vi hörs senare!


                                                 Bild på mig & Stina i Svenljunga!

-

HEJ!
Fööörlåt för dålig uppdatering men i torsdags var jag ju somsagt på Ullared! Hittade en del grejer, men det visar jag när jag kommit hem! Träffade även 2 vänner hemifrån också, vilket var lite ballt! haha.  Var även i Falkenberg en snabbis innan vi var i Ullared.
Igår så träffade jag en vän här i Svenljunga, Stina! :) Vi hade det ruuuligt, har inte träffat henne på ungefär 2år kom vi fram till, helt sjukt vad tiden går fort! Och sen på kvällen kom mina mina kusiner hit till mormor och morfar! Så det var mys!
Och idag vet jag inte vad jag ska göra, hade tänkt gå ner på byn men affärerna är ju inte öppna eftersom det är röd dag.. jaja.. så äre! Puss så länge.

Gekås Ullared

            Nu ska vi bara äta lunch och sedan åker vi till Ullared! Hörs när jag kommer hem därifrån!


Framme i Svenljunga!

Hahahaha, såg att mitt mobilinlägg blev väldigt lyckat! (y)
Nejmen nu är vi iaf framme i Svenljunga.. kom väl fram vi 5 tiden! Så har varit här en stund nu.
Imorgon blir det att åka till Ullared & Gekås.. blir nice! Hoppas jag hittar lite roliga grejer! :)
Vi hörs, ha en fin kväll!

SMS-inlägg


Tisdag

Tjenahejba!
Håller på att fixa mig just nuuu, ska ta 12 bussen till stan & sedan ska jag försöka ta mig hem till Fanny. Haha, vi får väl se hur detta går.. äsch det fixar nog sig! ;) Ska bli kul att träffa henne igen iaf! Kameran hänger på så bilder kommer upp ikväll! Hoppas ni får en fin dag, hejs ♥


Hos Emelie

Godmorgon!
Vaknade upp hos Emelie vid typ strax efter 10 av att hennes grannar borrade i väggen.. rätt irriterande! Fast rätt underhållande ändå när Emelie blev sur, hahaha. Vi skulle dragit och shoppat idag ju men vi orkar nog inte det idag! Så det blir väl att kanske dra ut och fota! Vi får se.. men vi hörs när jag kommit hem! Puss ♥

RSS 2.0