Prao

Godmorgon!
Riktigt dålig uppdatering nu i helgen men jag ska bättra mig! Igår var jag ledig från praoen eftersom dom inte jobbade igår! Jag och Issa ska praoa på ett konditori/bageri i typ stan! Så jag hoppas att det blir kuuul.
Nä, nu måste jag fortsätta fixa mig.. Issa kommer när som helst! :)
Hörs senare!


Äntligen heeelg

Så jäkla skönt, verkligen efterlängtat!!
Idag vare skola som vanligt då.. eller vi hade skoljoggen så jag började vid 8, hade 2 lektioner och sen började vi springa/gå. Jag gick/joggade faktiskt 6 km.. som var för att på godkänt, är stolt att jag klarade det ändå.. för jag är nämnligen personen med sämst kondis på denna planet!
Fick sluta vid halv 12 och tog bussen hem! & sen har jag bara chillat denna fredag. Riktigt skönt faktiskt, imorgon vet jag inte riktigt vad som händer, blir väl att jag ringer ngn! :)

Annars har det inte hänt så mycket faktiskt, hade ju prov igår. Vet faktiskt inte vad jag ska tro.. vi får se helt enkelt! Har även fixat till mina naglar, för dom var korta och hemska.. så ni kanske får se en bild på det nån dag, blev faktiskt nöjd!
Nu har jag faktiskt inge mer att säga, vi hörs imorgon.. puss!


                                                       En bra låt, check it out!

Fyfyfy

Sataaaan va dålig jag är på att blogga, men jag har så mycket i skolan nu så jag har liksom inte haft tid och när jag haft tid har jag varit med vänner! Jag har till och med åkt ner på stan med vänner BARA för att sätta oss och plugga.. fett duktiga!!
Idag har det varit skolan som vanligt, fick sluta en timma tidigre. Sen hem... gjort lite smågrejer och sen pluggat!! Har fusikprov imorgon, och det är verkligen bajssvårt.. usch, hatar fusik! Värsta no-ämnet enligt mig.

Imorgon blir skola som vanligt, prov somsagt.. får väl se hur det går! Och efter skolan blir det väl att träffa nån polare. I helgen vet jag inte riktigt vad som händer.. vi får se helt enkelt! :) pöss

         
                                                                  Jag & Issa, hihi

Hemma igen

Hallåå, nu är jag hemma igen efter att ha varit i Kista med Emelie! Vi var där och shoppade, hittade faktiskt ett par snygga tighta jeans, ett par svarta leggings och underkläder! Så jag är nöjd, jag brukar ju liksom aldrig hitta något när jag väl letar! ;) haha
Tänkte kanske lägga upp bilder på det, men det kanske inte är så intressant liksom, hehe. Puss

11/9 - world trade center

sitter och kollar på discovery kanalen på tv.. där visar dom ifrån world trade center den 9 september 2001. Man får se familjer som förlorat sina nära o kära.. man får även se/höra riktiga samtal ifrån personer som ringer hem och berättar att det sitter fast i tornen. Det är så j*vla tragiskt att se på.. men ändå sitter man där och glor. Den dagen är en dag man minns, tänker på alla som förlorat sina föräldrar, barn och anhöriga. RIP

__________________________________________________________________________
EDIT: faaaan, man grinar ju sönder...

Morsningkorsning!

Tjaaa.. nu har jag varit vaken en stund.. okej, ganska länge faktiskt! :) Beckis sov här inatt, träffade henne på stan efter skolan, köpte massa godis och sen tog vi bussen hem till mig och chilla. Sen övertalade vi Victor om att vi ville äta pizza, så han var snäll och tog moppen och köpte det till oss.. hihi! Riktigt fettosar var vi igår, haha! ;) Kollade iaf på idol och sen kikade vi på the last song.. den är så fin dendär filmen! :) åh. Sen låg vi uppe och snacka och hade kul.. sen bestämde vi oss för att kolla på dear john också.. men vi kollade väl 20min innan vi höll på att somna, haha! Sen sa vi godnatt.. och det var varmt i mitt rum, höll på att dö!! Aja, det var min fredag det! <3

Så beckisfjärt drog hem för nån timma sen och nu sitter jag här och ska försöka plugga! Är ju hemma ensam så det är skönt! Nu ska jag sluta babbla, puss!

      

                                            Gamla bilder på mig och beckis... 2008!


Södertäl.... yeah!!!


Godmorgon!

Nu sitter jag och borstar gaddarna, håller på att göra mig iordning för att dra till skolan. Tar halv 10 bussen, så är jag i skolan vid 10!
Idag ska jag nog inte göra så mycket förutom skolan, kanske träffa någon polare eller så.. vi får se! :) För jag måste verkligen plugga idag!!

Aja, hörs sen när jag kommer hem, puss!

                                 


En förkyld Felicia

Fuck... nu försvann allt jag skrivit.. aja, det är väl bara att skriva om! GAH

Yeahyeah... HEJ!
Nu sitter jag här och äter onyttigt.. asså jag får fasen ta och behärska mig, är asmätt men ändå sitter jag och äter godis? hmm......

Satt för en stund sen och kikade på Idol och åt ännu mer onyttigt.. men det får man faktiskt ibland, hehe. Tyckte det var ganska kul program idag faktiskt, vissa riktigt duktiga.
Annars har jag bara varit i skolan idag, första dagen denna veckan för mig eftersom jag var sjuk och stannade hemma igår. Är fortfarande förkyld men kände att jag behövde gå till skolan, orkar liksom inte missa massa!
Efter skolan.. eller ja, vid 12 tiden hämtade mammsen upp mig och vi åkte till tandläkaren, dom tog lite kort och röntgen. Sen åkte vi och handla och sen drog vi hem! :)

Det är min dag i stort sätt.. bloggar mer imorgon, pöss!

Pictures

Här kommer lite bilder från i fredags när vi var hemma hos Issa som fyllt år! :)





Erica, Elle, Issa, Jag & Emelie


Webbcam-bilder från igår innan vi drog till Issa!





FÄTTT CÅÅLT!

IDAG FYLLER BLOGGEN 1ÅR... säg grattis nu iallihopa! :):):)


Blir sur på mig själv..

Lovade ju att blogg igår.. hade först skola och sen skulle jag ner på stan och fixa lite grejer.. sen träffa Beckis och dra hem hit och laga mat och vara med Beckis dårå... och sen vid 10 när jag hade tänkt blogga var jag så himlans trött att jag somnade... så jaaa, där har ni svaret på varför jag inte bloggade igår :( Var SJUKT trött!

Idag har jag iaf varit i skolan.. slutade halv 2 och sen drog jag hem direkt. Nu ska jag snart hoppa in i duschen och sen fixa mig och sådär. Vid halv 5 kommer Emelie hit och sen vid 6 ska vi dra till Issa som fyllt år, blir nog riktigt kul! :) Kommer nog komma hem ganska sent så det kommer antagligen bilder imorgon! puss

        

Sorryyyyyyy

Asså förlåååt för dålig uppdajt.. men det ska bli bättre imorgon! Eller kommer säkert inte hinna blogga förens ikväll eftersom jag kommer ha mycket att göra imorgon... så då LOVAR jag att det kommer upp ett inlägg! :) Juste.... kanske kan mobilblogga?? Om jag kommer ihåg vill säga.. hehe.

Men har liksom varit mycket nu det senaste dagarna, skola och sen har det liksom varit att man vill träffa vänner... + att man är astrött nu när skolan dragit igång (IAF JAG), sover nästan på lektionerna alltså!
MEN vi hörs imorgon, pusspuss!

                                   


RSS 2.0