Sitter här och fettar mig... heheheh

Jag kan inte behärska mig.... fick en påse av världens bästa pappa! Och om man har tråkigt och är sugen på nått gott så är detta perfa! ;) hahaha!

             


Ny guldig klocka!




Fredag!

Tjenna!
Idag har det varit skola som vanligt.. slutade strax innan 1.. var tvungen att gå på engelskan och göra klart vårat engelska projekt. Hade slutat vid kvart i 12 annars! ;)
Efter skolan gick jag, Issa & Emelie hem till Emelie och fika och spela lite kort, det var trevligt! Vid 3 stack jag och Issa hem. Vi gick powerwalk hem.. ;) HAHA!
Annars har jag bara suttit och degat häääär... funderar på om jag ska hitta på ngt.. men vet inte om jag orkar!


en riktigt seriös bild från idag! ;) haha.


Night

Nu ska jag snart gå och lägga mig... ville bara skriva lite här innan jag gör det! Idag har det varit skola som vanligt, rätt skön dag, slutade en timma tidigare, slapp idrotten... gick bara typ 2 varv runt fotbollsplanen, haha. Sen fick vi sluta, riktigt nice! ;) Annars har jag inte gjort så mycket idag, städat lite och retats med brorsan.. hehehe, alltid lika kul... speciellt om dom blir irriterade fort, ellerhur? :D haha! nerå.... ;)

Fick föresten hem min tandcheck typ... så nu äre bara för mig att ringa och beställa tid hos tandläkaren. Ska nämnligen få tandställning lilla jag.. men det blir nog efter sommaren! :)

Nu blire sängen, NIGHT!

Gårdagens klädsel x2!

Var ju somsagt på Emelies konfa... så ni ska få se vad jag hade då och innan! ;)


Innan!

På Emelies konfa!

Snart Emelies konfa!

Morrrrrron! Nu ska jag snart iväg en liten sväng och sen ska jag hem och fixa mig och sen ska jag dra till Emelie och hennes konfa! Blir nog kul! :)
Annars händer nog inte så mycket idag tror jag, bloggar nog mer senare idag! HEJ


Nu drar jag ut!

Ska snart träffa Emelie.. vara ute och bara chilla. Kanske träffa folk? Vi får väl se! ;)
Puss!


Rixfm festival 21 maj 2010!

Tänkte skriva lite om igår.. vi var ju somsagt i Sthlm och kollade på rixfm festival!
Tog bussen till Beckis vid halv 3, gick hem till henne och lämnade mina saker, sen gick vi ner på stan en sväng och sen gick vi tillbaka till Beckis för att hämta lite grejer. Vid 4 tiden tog vi pendeln mot Sthlm, träffade Sabina & Jenny på pendeln, satt och snackade med dom. När vi kommit till Sthlm vid 5 gick vi till Kungsan och träffade Emelie, Issa, Elle, Emma, Cajsa. Tärffade även söta Lovisa & Rebecka.. kul att se er igen! :)
Gick runt vid Kungsan med Beckis... & jag måste bara säga att jag stör mig på folk som sitter och glor. Hahahaha... typ kollar på en och gör tummen upp?!.. aja.
Vid 7 började allt, stog lite på sidan.. orkade inte stå mitt i smeten. Stod där med Beckis, Jenny, Sabina & sen kom Beckis polare Katja och joinade lite! :)
Allt var väl slut vid halv 10 kanske?.. gick mot pendeln och tog 10 över 10 pendeln hem. Sen drog jag & Beckis hem till henne och tog det lugnt och bara pratade.. sen blev det snark. Alltid lika kul med dig tjejen, älskar dig! <3

Här har ni lite bilder!






PS.. Eric Saade är riktigt snygg, ja!

GOSH.. lyssna, killen är bra!!


Stockholm stockholm, världens stad!

Godmorgon!
Nu ska jag springa till bussen, ska till Stockholm med klassen för att gå på naturhistoriska riksmuseét. Får se hur det blir, kommer hem senare idag. Men vet inte om det blir så mycket uppdatering då för jag MÅSTE plugga spanska då, har prov imorgon! Alltid jag.. ute i sista minut....

Tjooohej!

Underbart väder idag ocksåå... bara för det måste jag kika vad det är för temperatur ute, hihi vänta.... 20 grader! asnice! och klockan är halv 6!!
Idag var det iaf skola som vanligt, slutade vid 3 och gick sedan hem. La mig ute i solen för att plugga men slutade med att jag somnade. hehe..
Snart kommer iaf Emelie hit, vi ska gå ner till SRK för att kika och ta bilder när Issa rider utomhus. Riktigt nice nu när det är såhär härligt väder. Så det blir nog kul! :)
Vi hörs.

Jag idag!


Skjorta - JC
Linne - Bikbok
Jeansleggings (syns inte på bild) - Gina
Armband - Vila


-


MÅNDAG: Skola och sen plugga inför prov.
TISDAG: Naturhistoriska i Stockholm med skolan och sen plugga.
ONSDAG: Skola och sen ?
TORSDAG: Skola och sen ?
FREDAG: Friluftsdag och sen Rixfm festival i Stockholm med tjejerna.
LÖRDAG: Hitta på något? :)
SÖNDAG: Emelies konfirmation.

UPDATE: Om det är någon som vill hitta på något där det står "?".. skriv det dåå! ;)

ÅH, ÄLSKA VÄDRET!

Vaknade imorse av att solen lös in genom fönstret.. och kollade på termometern.. 20 grader.. UNDERBART! Snart kommer beckis hit för att sola... blir nog en underbar dag känns det som :) Vi skulle dragit till grönan/sommarkrysset ikväll också men vi hoppar nog det och tar det en annan dag.
Vi hörs senareeeeeeeee.


                                                       jag igår!

Torsdag!

Tja blöggen!
Ligger just nu här i sängen och har just kollat på bella & tyra show.. jaaa, herregud.
Idag har jag varit i skärholmen med elle och issa.. hittade ett par "spetsleggings-shorts" haha.. kan visa på bild imorgon! ;) Men det var trevligt.. förutom att jag var så jävla trött. Kom hem vid 5-tiden och la mig direkt för att jag hade tänkt att "vila" en stund men det slutade med att jag vaknade upp 2 timmar senare när egentligen skulle varit hos beckis... bajs! :( men ska träffa henne imorgon ist, så det blir nice! Så det blev kvällsmys med familjen, grillat till middag och så :) Det var nog min dag i stort sätt. Nu ska jag fortsätta chilla framför datorn, hejs!


 jag tidigare idag!


GAH vad jag suger på att blogga!

åh.... blir så sur på mig själv, vet typ aldrig länge vad jag ska blogga om & har heller ingen speciell blogglust. Men nu resten av veckan kommer hända massa kul grejer, så jag kommer troligtvis ha massa bilder att visa er. Det är mitt löfte för veckan ;) haha.

Idag var jag i skolan för första gången på denna veckan, har varit sjuk sen i fredags så därför gick jag inte till skolan igår. Helt okej dag idag, den längsta & jobbigaste.. men den var ändå helt okej för att vara en tisdag. Imorgon har jag sovmorgon och slutar tidigt, så hoppas på fint väder & sen blir det stan med Emelie, nice!!

Nu har jag nog inte så mycket mer att berätta.... eller jo, idag är de EXAKT en månad kvar till sommarlov. Ska bli helt underbart! Slänger in en sommarbild bara för det!


Dagens

HEY.. sitter här framför datorn. Mår bättre idag som tur är.. men känner mig inte helt frisk heller! Men hoppas på att det släpper snart! Kikar även runt lite på internet och ser om jag kan hitta något snyggt till skolavslutningen. Hittade faktiskt en jättesöt klänning som jag fastnade för, så får se hur jag gör med den.
Nä, nu ska jag fortsätta leta.. vi hörs senare! :)


just nu, myskläder & en osminkad felicia


Sjuk

Har åkt på någon riktig skit... ligger sängliggandes och har så sjukt ont i magen. Det typ krampar, hemskt. Så jag bloggar när jag känner mig bra igen.. :(

Hejsanhejsan!

Nu ska jag snart ta bussen ner på stan och möta upp beckis.. sen ska vi väl gå i affärer och kika lite. Efter det vet jag inte vad som händer, vi får helt enkelt se! ;)
Idag slutade jag iaf kl. 12.. som jag kommer gör nu i 4 veckor framöver.. fett chill! :) detta är för att vi håller på med ett projekt i engelskan!

Nää.. nu hinner jag inte skriva så mycket mer.. men vi hörs senare! Peace out.


Titta titta!

Kolla in Freddes blogg, han behöver läsare! ;) hahaha.
-------> http://freidowslife.blogg.se

Nu; Tandläkaren!

Nu ska jag dra till tandläkaren! Berättar mer när jag kommer hem!
Har även studiedag idag, skönt! :)

Nu drar jag till skolan, ciao!

& det är underbart väder ute! Bra början på en måndag! ♥


Tjaaaa

Ska snart gå och lägga mig tror jag.. känner mig trött, faktiskt! *gäsp*
Idag har jag varit nere i stallet och kollat när Agust (våran foderhäst) hoppade.. det gick bra för att vara honom, ingen hopphäst detdär ;) haha. Efter det gick jag hem och bara tog det lugnt.. fixade mig och lite sådär. Vid 7-tiden tog jag bussen till Beckis. Chill hos henne, gick ner på stan och köpte lite godis & gick sedan tillbaka till henne och fjantade oss som vanligt! Love you ♥

                                                     jag, idag! haha.

Lite bilder på det lilla nyfödda fölet

Naw.. här får ni se lite bilder på ca. 1 dag gammalt föl som föddes när vi var på prao.
Hur gulligt som helst! :)




RSS 2.0