Wiho

Redovisningen gick bra som tur var, det var faktiskt inte så farligt som vi trodde. Jag tyckte vi var jätteduktiga! :) Nu ska jag tända lite ljus, lägger mig i sängen och kolla på BB-avsnitt som jag missat och sen bara chilla resten av kvällen, love it! ♥

                    
                                                         Vi 3! Älskar er tjejer.

Redovisning ikväll

Tjena!
Kom hem för en stund sedan och ska snart åka iväg igen. Ska till Emelie eftersom att jag, hon och Issa ska gå igenom våran redovisning som vi ska göra ikväll i skolan. Känns lite nervöst eftersom att föräldrar ska vara där och kolla men det går säkert bra. Jag och Emelie var tvungna att skicka ett sms till 118 100 och fråga hur det skulle gå ikväll på våran redovisning, HAHA. Fick iallafall svaret att det skulle gå bra... så det kändes riktigt bra! ;)
Vi hörs senare när jag kommit hem, puss!

Det här älskar jag


Stan och fika

Godmorgon!
Vaknade vid 10 och ska snart gå till bussen. Ska nämnligen träffa Ida på stan för en fika. Jättemysigt! :) Sedan ska jag nog träffa Beckis och ta en promenad med henne i detta härliga väder och bara snacka, det gillas! Sedan måste jag även få tag på Emelie & Issa och höra om vi ska ses! Så det blir nog fullt upp idag vilket är kul. Vi hörs när vi hörs, puss!

Bara så att ni vet

Jag har STUDIEDAG imorgon.. eller okej, idag! Ville bara skriva det.. det är okej att vara lite avundsjuk! ;)


Nice dag

Halloj!
Idag åkte jag ju somsagt och träffade Fanny för shopping i Skärholmen. Ringde henne när jag var vid tunnelbanan och frågar vart hon är.. då har dendär jäkeln försovit sig.. eller ja, glömt att ställa om klockan, haha! Så jag åkte hem till henne och sen gick vi till Skärholmen. Var där ett antal timmar innan vi inte orkade kolla längre. Fick med mig en ball bikini-överdel och ett blommig söt "topp". Drog sedn hem till Fanny och var där en liten stund innan jag begav mig hemåt till S-tälje. Bra dag helt klart men tjejen jag spenderade dagen med är snäppet bättre! ♥

Skärholmen

Godmorgon!
Nu har jag precis vaknat och ska snart börja fixa mig. Idag ska jag nämnligen träffa Fanny och vi ska åka till Skärholmen för shopping. Ska bli asnice, känner verkligen att jag behöver lite nytt. Så jag hoppas att jag hittar en massa snyggt!
Vet inte riktigt när jag kommer hem men vi hörs senare iaf. Hoppas ni får en super dag, puss!

Fina människor!

Hej på er!
Tänkte berätta lite om min dag bara. Tog iallafall bussen ner till stan vid halv 1, Fanny hoppade på bussen och sedan mötte vi upp Sandra på stan. Danny skulle sjunga vid 1 så vi hann väl vara där 10min innan han kom. Han sjöng 2 låtar och sen var det signering inomhus??? Det var ju asfint väder ute.. och då ska man stå och trängas inne i kringlan? Fattar inte riktigt haha. Träffade iallafall Danny efter lite om och men (vakterna kan helt borta alltså... suck) och han var gullig som vanligt! Snackade litegranna och sen gick vi vidare till maren. Satte oss på bryggan och bara chillade, kallt var det men ändå lite mysigt! Sen gick vi och kollade när bussarna gick och såg att dom inte gick förens om en timma så då bestämde vi oss för att gå in vid folktandvården för att värma oss. Så där inne satt vi tills vi åkte hem. Mysig dag!
Nu bjussar jag på lite bilder, enjoy!



               




Yoyoyo

Godmorgon!
Vilket underbart väder det är ute, jag älskar dethär! VÅR
Förlåt för att jag inte uppdaterade igår men jag gjorde helt enkelt annat! Var i skolan som vanligt, rätt chill dag. Fick reda på mitt klimatprov i SO.. and guess what? MVG! wiiiiie, trodde jag verkligen inte! Men iallafall, fick sluta vid halv 2 och jag drog då hem. Var egentligen meningen att jag skulle ner på stan och köpa ett par springskor men jag har sånt skoskav så det funkar inte att prova skor liksom, haha.
Igår var det ju även våffeldagen så då hade jag ju tänkt att jag skulle fixa våfflor till familjen men det slutade med att våffelsmeten blev en enda stor slemklump, fattar inte hur jag lyckades. Så jag slängde skiten och deppade ihop, haha! På kvällen åkte jag iallafall hem till Sebbe. Vi snackade en massa och kikade på film, supertrevligt! Ett bra slut på kvällen! :)

Nu ska jag iallafall fixa mig och sen ska jag ner på stan och möta upp lite tjejer, D kommer nämnligen till stan och sjunger så vi ska kika lite! Sen ska jag troligtvis träffa Beckis! Hoppas ni får en super dag, puss!

Fint besök!

Hej på er!
Har precis ätit så nu väntar jag på att Beckis ska komma hit. ♥ Ska bli supermys.. var ett tag sen nu! Eller okej, kanske inte så länge sedan men det känns så iallafall!
Hoppas ni får en mysig kväll, det kommer iallafall jag ha! Puss

                     
                       Jag är ful men Beckis är gullig! Skulle tippa på att det var sommaren 09!

Underbart

Tjaaa!
Kom hem för en halvtimma sedan, kom till skolan vid 9 och fick reda på att vi bara behövde ha en lektion idag. (Vi håller på med ett projekt i skolan, därför får vi välja om vi vill åka hem och plugga, åka till bibblan eller stanna kvar i skola och plugga) Men jag och Issa bestämde oss för att stanna en liten stund i skolan efter idrotten och fortsätta med vårat projekt som ska vara klart nästa vecka.
Fick även reda på mitt nationella prov i NO-fysik.. VG, yeyyyyy! Åh, nöjd är jag! Eftersom det var det svåraste ämnet i NO enligt mig som jag hade kunnat få. Så det känns jättebra!

Nu ska jag iallafall sätta mig lite och fortsätta plugga på vårat projekt, det behövs. Hörs senare sötisar!

                    
                                                               GLAD FIS!

Dreams do come true

Här kommer den lilla hemlisen jag snackat om ett tag nu. Fick iallafall för mig att jag skulle fixa detta för ca en månad sedan och jag är verkligen supernöjd över resultatet!
Det är iallafall jag som målat detta för hand! Vad tycker ni, snyggt eller?


No nationella

Hej igen!
Tänkte bara skriva ett litet godnatt-inlägg innan jag går och lägger mig. Imorgon får jag iallafall lite sovmorgon, börjar en halvtimma senare än vanligt (alltid något, haha) och det beror på att vi har nationella i NO. Vi ska göra en labb och jag hoppas att det ska gå bra. Är inte speciellt nervös inför detta.. det känns ändå ganska chill.
Nej, nu ska jag sova för jag är galet trött. Sov sött allihopa!

PS. Imorgon kommer det upp bilder på det lilla hemliga jag fixade i mitt rum!


Hola amigooos

Förlåt för att jag inte bloggade igår men jag kände verkligen inte för det och så får det faktiskt vara ibland. Idag har det iallafall varit skolan som vanligt. Kom fram en jättesöt liiiten tjej och ba "vad fin du va" och ställde sig sen och kramade mig runt benen.. så jäkla söt! Hon gjorde typ min dag dendär lilla tjejen!
Slutade iallafall vid halv 3 och åkte sen ner på stan till tandläkaren, behövde laga min tandställning eftersom trågen lossnat från en "sten". Tog typ 1 minut iallafall, gick superfort vilket var skönt!

Nu ska jag fixa lite på mitt rum.. and yeah, see yah later!


Dannyboooi

Tjenatjena!
Idag träffade jag Sandra, vi drog till Skärholmen och kikade på när Danny skulle sjunga. Det var nice! Han spelade 4 låtar och signerade. Och idag kom han ihåg mitt namn finally, haha! G-rattis typ. Nejmen han var gullig. Hade iallafall en superrolig dag tillsammans med Sandra! Mycket skratt. Thank you for the day ♥

                      





Underbart väder

Godmorgon!
Idag är det helt underbart väder ute, man blir så glad, bara för det ska jag springa och kolla hur varmt det är! Vänta..... 5-6 grader. Okej, kanske inte så jätte varmt men solen skiner så det lär nog bli skönt ändå!
Idag ska jag iallafall träffa Sandra. Hon frågade om jag vill åka med till Skärholmen och kika på Dannyboy, så yes.. det är vad vi ska göra. Blir säkert kul :)
Nä, nu måste jag äta frukost och fixa till mig lite. Kameran åker med så ni lär få en massa bilder senare.
Puss & hoppas ni får en härlig dag i solen! (om ni har någon, haha)

Saturday

Hey you all!
Förlåt för att jag inte uppdaterade igår men jag var iallafall i skolan som vanligt och sen drog jag till Beckis på kvällen. Vi gick och köpte godis och sen var vi hemma hos henne och bara hängde, snackade och skrattade. Sov över där och åkte hem vid 1 tiden. Älskar dig min fina vän ♥

Nu har jag precis ätit och ska nu lägga mig i sängen och kolla på solsidan som jag missade förra veckan! Vet inte riktigt vad som händer senare ikväll, så det återstår att se, puss!


Ibland gillar jag skolan

Hej på er!
Kom hem för en timma sedan.. skulle egentligen slutat vid 12 idag men det slutade med att vi bara hade en lektion! Superskönt.. så kunde ta halv 11 bussen hem! Ibland kan skolan vara liiite bra iallafall. Fast iof måste jag skriva på vårat projekt i So/No.

Juste.. kommer ni ihåg när jag skrev att jag höll på att fixa en sak på mitt rum? NU är jag äntligen med det jag påbörjade för över en månad sedan.. haha, har liksom inte orkat slutföra det förens idag! Så snart kommer det upp bilder.. är supernöjd verkligen!!


Nån som du


Glad

Hej på er!
Är så himla lättad över att nationella fysikprovet är över.. det är liksom det jag minst sett fram emot haha! Har ingen aning om hur det gick, men klarar jag det är jag nöjd! Drog iallafall hem vid 12 tiden och gick sedan ut och fotade litegranna. Älskar vädret, men jag hörde tyvärr att det skulle komma mer snö.. dö.
Hörs senare sötnosar!

       
                                                                                Right now

Tagga NP imorgon.. fast nä!

Nu äre såhär att jag verkligen måste plugga fysik.. har nämnligen nationella i det imorgon och jag kan bokstavligen inte ett skit. Känner ju jätte bra verkligen.....
Blir nog ingen mer uppdatering idag utan vi höts imorgon istället!

Juste, var ju hos tandläkaren idag, dom satte in räls på tänderna där nere nu.. så nu kan jag börja räkna ner haha! Får iallafall ta bort min tandställning i gommen om ett tag så det ska bli jätteskönt.. inge mer läspande här inte! ;) Även om det inte är så farligt nu längre.


                                            Sommar, kom kom kom! Jag och Linnea i somras!

15 mars 2011

Godmorgon!
Nu ska jag snart iväg till skolan.. så håller på att fixa mig lite just nu. Idag händer det väl inte så mycket förutom att jag ska till tandläkaren vid 10 tiden och sen tillbaka till skolan. Och efter skolan ska jag plugga!! Det är ett måste.
Aja, måste kika.. hoppas ni får en bra dag! Puss

Underbar människa

I lördags var ju jag och Fanny i sthlm. Hade fått reda på att Danny skulle uppträda en snabbis på hötorget så då åkte vi dit. Var ju ändå ett år sedan jag träffade D sist, så tyckte det kunde vara lite mysigt. Han sjöng iallafall In the club och sen var det en lite signering.
"Nämen, har du fått tandställning? :D" "Nu får du hjälpa mig med ditt namn igen..." "Felicia" "Juste!!" "Haha svårt att komma ihåg mitt namn eller? ;)" "Hehe ja!"
Önskade iallafall honom lycka till i mello och sen blev det lite annat snack. Underbar kille detdära!
Sedan gick jag & Fanny och köpte mjukglass och satte oss ute i solen. Det var helt underbart!
åh, verkligen vår feelings!

                   

                     

I won't give up

Nu har grabbsen åkt hem.. vi snackade och kollade på film. Roliga killar detdär! Superoligt att träffa dom! :)
Nu ska jag ta något att äta, sätta på solsidan (missade det) och lägga mig i sängen och bara ta det lugnt.
Natti ifrån mig, peaceeee!


Söndag med filmmys

Tjaaa!
Sitter och väntar på att Sebbe, Oskar & Casper ska komma hit. Sjukt länge sedan man hängde med dom grabbarna, ja, det var väl säkert i sexan senast! Så ja, det ska bli kul! Vi ska väl typ kika på film eller någonting! :) Bra slut på en söndag helt klart!

        
         
       
                                                     Haha uttråkad tjej just nuuuu!

Fanny 16år

I fredags så var jag och några tjejer och firade Fanny lite i förskott. Vi åt på en mysig restaurang och hade det trevligt! Tack för kvällen allihopa! OCH GRATTIS FANNY SOM FYLLER 16 ÅR IDAG! ♥







Hey

Förlåt för att jag inte bloggat så mycket men om jag ska vara ärlig har jag knappt suttit vid datan nånting. Har en massa att berätta så jag ska bara förbereda lite bilder och sen kommer det upp en massa inlägg idag, så håll ut! ;) Hörs snart

Dannyyyy

Tja!
Nu sticker jag till sthlm.. möter upp Fanny där och sen går vi och kikar på när Danny ska uppträda, mysigt! Var ett bra tag sen sist så det ska bli lite kul. Vet inte när jag kommer hem men vi hörs senare, puss!

Fredag

Hej på er!
Ska snart börja fixa mig litegrann innan jag drar till stan och träffar en massa tjejer. Fanny fyller ju år på söndag så hon ska ha en liten middag om man säger så. Så det blir en restaurang, supermys! ♥ 
Jag ta med kameran så det blir säkert en massa bilder! Puss så länge!

Torsdag

Hej!
Kom hem från skolan för en stund sen, mamma var gullig och hade gjort semlor så en sån smaskade jag i mig. Var iallafall riktigt chill idag i skolan, började med att vi hade idrott och där fick vi i princip göra vad vi ville. Men vi var duktiga och kämpade på hela lektionen med olika övningar. Efter idrotten drog jag och Issa ner på stan och gick till bibblan och pluggade istället för i skolan. Sen åkte vi tillbaks till lunch och sen hade vi bara ett soprov. Ingen aning om hur det gick så det återstår att se! :)
Nu ska jag plugga lite och spela lite gitarrrrrr, puss!

                                  
                                                  Jag och Issa för typ 1½ år sen! haha

Tired

Yeah, har fortfarande inte pluggat klart. Asså jag ORKAR INTE. Har så jäkla mycket nu.. åh. Vill ni jag ska rabbla upp allt? Yeah okej.. So prov imorgon, So inlämning(40 frågor) på fredag, Matte test på fredag, No nationella på onsdag nästa vecka, Spanska prov fredag nästa vecka, 4st hemkunskapsuppgifter som ska vara klara innan v. 12 + ett antagningsprov till ett gymnasium. Ser nice ut va? Nä, usch.

Godnatt

Pluggggg

Hej på er!
Kom hem för ett tag sedan, var ju somsagt på stan och träffade Beckis. Blev en massa snack och sen en fika, mysigt det! Nu ska jag sätta igång och plugga, har prov imorgon så det är ett måste! Men innan det ska jag äta nånting.. hej så länge!


                                                                                 SOMMAR ♥

Håltimma

Sitter just nu hos Mickis.. vi fick sluta en timma tidigare ifrån musiken och sen börjar våran nästa lektion inte förens kl. 1 så då bestämde vi oss för att åka hem till henne! Nicenice. Dagen har än så länge varit braaa, rätt skön. Tänkte bara skriva att jag inte kommer uppdatera ngt i bloggen förens ikväll eftersom jag ska dra ner på stan direkt efter skolan och träffa Beckis. Vet inte riktigt vad vi ska göra men vi kanske tar en fika eller ngt! :)
Nä nu ska vi chilla lite till och sen ska vi tillbaka till skolan igen, puss!

Bara jag som tycker denhär är rolig?


Naturskolan

Tja blöggen!
Idag så började vi dagen på naturskolan, var rätt segt. Var iallafall där till halv 12 ungefär och sen var vi tvungna att åka tillbaka till skolan även fast vi bara hade en lektion kvar, kändes onödigt. Menmen, var ändå helt okej.
Idag är det ju fettisdagen.. vilket betyder semlor! Mums, nu blev jag allt på bättre humör, haha.
Nejmen nu måste jag verkligen plugga, har massa saker som måste bli klar denna veckan!
Hörs senare, puss!

                                        

Segt med skola

Hej!
Förlåt för att jag inte bloggat idag men jag har helt enkelt inte orkat! Skolan började idag och det känns ju sådär alltså. Riktigt segt och ännu segare känns det när man vet att man har massa nationella och andra prov framför sig. Men jag antar att jag överlever, hoppas vi..
Allt bra med er annars? Med mig är det bra, fortfarande lite förkyld men jag lever! Nä, nu ska jag krypa ner i sängen och smsa lite fina människor! Puss & godnatt

Min söndag

Hej på er!
Idag vaknade jag vid 11, satte mig och kollade på tv o bara tog det lugnt. Senare åkte jag med stallet och var ute och red i skogen, supermysigt! Var jätteskönt väder ute, solen lyste och det var inte speciellt kallt heller. Perfekt! :) 
Kom hem för en stund sen, så nu ska jag duscha och sen bara sitta framför datan av det som finns kvar på denna söndag. Får inte glömma solsidan också, hehe! Skola imorgon, känns ju sådär.....
Ha en fortsatt fin kväll!

                     

Lite små depp

Kom just på att det knappt är 2 dagar kvar innan skolan börjar igen... åh, det har gått för fort! Så därför ska jag verkligen njuta av det som är kvar!
Ska iallafall ta halv 5 bussen till stan och sen får vi se när jag kommer hem. Vet inte om jag kommer uppdatera mer idag, troligtvis ikväll men annars hörs vi imorgon! Love

         

5 mars 2011

Hej på er!
Fick upp vid halv 11 idag, blev iof väckt men skönt att inte sova bort hela dagen! Idag ska jag träffa Beckis iallafall, blir väl lite senare idag. Vet inte riktigt vad vi ska göra.. men nånting blir det! ;)
Nu ska jag fortsätta fixa mig, slänger iväg ett inlägg innan jag åker till Beckis!
Puss

Tjena hejba

Fan va dåliga ni var på att skriva vilka ni är då i inlägget under.. klicka er in där och släng iväg en kommentar nu!

Gårdagen spenderades iallafall med Emelie på kvällen, vi drog ner på stan direkt när vi träffades och handlade en massa gott till kvällen. Kollade på 2 filmer och webbade med lite olika personer, haha kul det! Somnade väl vid halv 4 och gick upp vid 8, great! haha. Nejmen Emelie skulle på röntgen så vi var tvungna att vara uppe i tid, efter vi var klara där så drog vi till Stockholm. Tack för igår och idag tjejen!

          

Vem är du?

Nu är det så att när jag kollar min statistik så ser jag att det är ett jämnt antal personer som klickar sig in på min blogg varje dag. Och jag har ingen aning om vilka alla ni är!
Så kan inte alla ni vara söta och slänga iväg en kommentar och skriva vem du är? Jo.. perfa! :) & tack

Onsdagsmys



Sitter just nu i mitt rum med tända ljus, lyssnar på musik och är inne på fb & msn.
Idag har jag faktiskt varit duktig och gjort riktigt goda och fina pannkakor och sen har jag fixat lite på rummet och njutit av det fina vädret ute! :)
Imorgon blir det att träffa Emelie, hon kommer hem imorgon och jag har saknat henne!
Vet inte om jag bloggar mer ikväll, kan hända.. men annars hörs vi imorgon. Love

2 mars 2011

Godmorgon.. eller ja, hej!!
Vaknade vid 1 tiden idag.. rätt skönt att få sova. Iof satt jag uppe lite för länge igår, men det var nice ändååå, hehe. Idag äre fint väder ute så jag funderar på att dra ut en sväng och ta lite bilder kanske.. får se! Senare blire väl att kanske att höra med någon om nån vill ses! :)
Nu ska jag fixa mig litegranna, hörs igen senare!

Hemma igen

Tjenaaaa, nu är jag hemma igen efter en supermysig dag i sthlm med Beckis! ♥ Vi kikade i hur mycket affärer som helst, skrattade så att man fick ont i magen, åt god mat och hade det riktigt kul bara. Hittade ingenting men det är ju som vanligt. Efter sthlm så gick vi även lite i stan här hemma.
Detta är iallafall hur min dag sett ut! :) Nu ska jag vila en en liten stund, later!


                                                        Bästis! (april 2010)

Stockholm nästa

Godmorgon!
Kanske inte så många som är vakna nu men det är jag iallafall. Ska snart ta bussen och möta Beckis och sen åker vi till sthlm. Vet inte riktigt när jag är hemma igen men vi hörs senare!
Ha en fin dag nu allihopa, puss!

            

RSS 2.0