Jag idag

Haha.. det blev många inlägg idag.. men det gillar ni va? ;)
Slänger in lite "dagens outfit bilder"



Pictures of the day.

Idag när vi kom till lantgården hade en liiiiitet lamm kommit till världen.. SÅHÄÄÄR söt var den.. åh, man vill bara ta upp den och pussa&gosa med den :) Annars hände det inte så mycket annat.. eller jo, ett får hade dött när vi kom så ett litet lamm blev utan sin mamma.. så vi fick mata det med mjölk och nappflaska.. den fick i sig lite iaf!


bebiiiiiiiisen


vovven.. en stark sådan ;)

         


28 april 2010 (igår)

Igår var jag somsagt på prao.. helt okej. Vi fick typ mocka inne hos hästarna (JOBBIGT) och sedan träffade vi en man som jobbade med fåren på gården & han håller även på med sånhär sädesgrej... ni vet typ havre och grejs? haha.. iaf. Han visade oss lite hur det fungerade och så och sedan fick vi gå till ett HÖGT hus där typ havren bildades om man säger så.. 10m högt var det och det var typ asbranta trappor i huset. Och mellan trappstegen såg man liksom ner.. gah, fyfasen va läskigt det var. Fick nästan svindel.. trodde faktiskt inte jag var höjdrädd men igår märkte jag att jag faktiskt var det. Och dit upp går jag aldrig mer upp igen :) haha.
När vi kommit ner på stadig mark fick vi åka efter traktorn uppe på ett stort flak med pressening(?) på. Det var riiiiktigt kul faktiskt :) haha. Annars höll vi bara på med fåren och grejer.


det 10m höga huset...


trätrappan inne i huset ;s tycker det ser läskigt ut att bara kolla på bilden!!!


åka traktor!

Orkar inte blogga.. ;p

Tänkte egentligen slänga in ett inlägg om dagen men orkar inte det känner jag! Så jag skriver det imorgon ist! Vi hörs, night!

Ett sista inlägg för dagen..

Tänkte bara slänga in ett sista inlägg för ikväll och säga godnatt! :) Har precis målat naglarna och ska snart hoppa in i duschen.. efter det ska jag nog lägga mig i soffan med lite choklad och kika på OTH. Mys!
Imorgon är det prao som vanligt.. kommer hem vid 3 tiden skulle jag tro! / f.

Bilder på djuren..

.. där jag praoar! :)





Är dom inte helt underbart söta? :D man dör lite smått!
Dethär är dock inte alla djur, finns somsagt får&lamm, kor&kalvar & hästar. Finns även en söt hund!

Imorgon ska vi få hålla på med fåren och lammen. Så söta, hoppas det blir kul! :)

Morning!

Godmorgon!
Nu ska jag snart dra iväg till praktiken.. tänkte bara slänga in lite bilder från igååår. Jag har prao på ett lantbruk ute i ingenstans med 3 kompisar. Som tur är jag inte själv där ute för det vet jag inte om jag hade fixat. Igår fick vi bara mocka ut varmbäddarna hos hästarna. ASJOBBIGT.. hoppas det blir lite roligare idag iaf!
Jättesöta djur har dom iaf.. lägger in bilder på dom senare idag när jag kommit hem! Hejs!



Söndag & skärholmen med Emelie!

Meeen... gah, nu raderades allt jag skrivit. Då får jag väl skriva om...
Nu var det länge sen jag bloggade igen. I förrigår var jag på fest hos Emelie, asnice var det. Mycket folk och ruuuuligt var det! :) Igår var jag hemma och solade.. asvarmt ute.. låg ute i bikini, GILLAS. Och idag var jag i Skärholmen med Emelie och shoppade. Det var riktigt nice, köpte ett par fräcka rosa shorts, ett nagellack, diadem (?) och en söt ring! :) Kanske visar bild på det nåndag!
Imorgon börjar min praovecka på en lantgård.. hahaha.. HEJ BONDE! vi får väl se hur detta slutar ;) haha.. hoppas djuren är snälla bara! Dåååå äre nog lugnt!

Nu ska jag gå och lägga mig, godnatt! Bloggar mer imorgon!
Här har ni dagens klädsel ifrån min sida;



Nu äre fest som gäller!

Sitter här och lyssnar på musik & väntar på att Elle & Issa ska komma till mig. Sen drar vi vidare till Emelie som har fest... blir nog grymt! Blir ingen mer uppdatering idag... vi hörs imorgon med massvis med bilder förhoppningsvis! :) puss

PS; DETTA INLÄGG SKULLE KOMMIT UPP I FREDAGS!

Morning!

Nu drar jag strax till skolan, har bara 2 lektioner, så det är skönt! :) Sen i eftermiddag har jag utvecklingssamtal, så vet inte om jag hinner blogga så mycket mer idag.. måste även plugga inför ett prov imorgon! Men jag kanske hinner slänga ett litet inlägg ikväll! Ha en bra dag, kram!


                                                En trött felicia just nu ;)


Bad updaaajt! :(

Hej igen! Länge sedan nu.. nu ska jag berätta läget lite, haha. Nejmen förra veckan satt jag inte vid datorn någonting, så jag kunde inte blogga och nu denna veckan har jag haft så bajsmycket i skolan.. massa plugg till prov osv. Men nu ska jag försöka komma igång och blogga igen.. har ju massor att berätta om :)

Idag har jag iaf varit i skolan, var helt okej. Efter skolan drog jag ner på stan med Issa, gick och kikade till och sen kom Thida och joinade oss :) Vi försökte hitta en födelsedags present till en polare... men det gick inge vidare. Vi får väl se hur vi gör. Fest hos Emelie på fredag iaf.. ska bli sjukt nice (y) yeaaah.
Nä, nu måste jag hämta min no-bok och slå upp sidorna och börja läsa, blää.. inge kul men måste tyvärr göras. Byeeeee, vi hörs! :)


Bild från förra veckan nångång.

EMD i Södertälje 10/4-10

                               Tänkte bara lägga in lite bilder från igår;








Dom 2 översta bilderna är tagna utav mig & resen av tagna av mästerfotografen Jennifer ;) hihi.

Mycket mysig dag, länge sen sist! Skönt att på träffa grabbsen igen :) puss!



Haha, videoblogg?


Detta blogginlägg är tillängnat Ida Henriksson!

Godnatt.. fast hihihih, jag ska inte sova än ;) men jag tänkte skriva ett litet inlägg iaf.. för det ville nämnligen Ida att jag skulle göra ;) Idag har jag somsagt varit och kikat på grabbarna i EMD som var här i S-tälje och sjöng, mycket mysig dag.. skriver mer om det imorgon! Nää, nu vet jag inte vad jag ska skriva mer, så nu säger vi godnatt för idag! GODNATT! ♥


Det är dax för fredagsmys.. om det så det sista jag gör (8) lalalal..

Hej dääär!
Hoppas allt är toppen med er. Idag vaknade av att min brorsa väckte mig och frågade om jag fortfarande sov, fick lite smått panik när jag såg att klockan var 20 i 1. Då typ studsa jag upp ur sängen och fixade iordning mig. Vid 4-tiden åkte jag till gymmet där jag träffade Elle & Issa.. det är alltid nice att ha några att gymma med ;) fast jag var inte ett dugg taggad idag om jag ska vara ärlig.. men det gick helt okej ändå.

Ikväll ska jag bara ta det lugnt och inte göra så mycket faktiskt, rätt skönt ändå. Imorgon blir det andra bullar, då ska jag träffa Jennifer (och förhoppningsvis massa annat folk) och sen drar vi till Audi (bilaffär typ?) här i S-tälje och kollar in grabbsen i EMD. Hoppas på att det blir bra! :) länge sedan sist somsagt.
Nää, nu ska jag sluta babbla.. ha en mysig fredagskväll, kram!

Bild ifrån igår när jag & Emelie var ute och fotade;

Goodmorning

Hey allihopa! Sitter just nu här och vet inte riktigt vad jag ska göra, får väl fixa mig antar jag. Behövde inte gå upp såhär tidigt egentligen men jag vaknade av att solen lös in genom fönstret, så jag kunde inte sova mer. Men det gör inte så mycket... eftesom det är ju fint väder ute idag och det blir jag glad av ;) Ska iaf till Emelie om typ 2 timmar, så vi hörs när jag kommer hem ikväll någongång. Hejs!

Här är en bild ifrån förra ggn vi var ute och fotade;

Onsdag

Tjoooo, allt bra med er? Med mig är det finfint! ;) Idag har jag inte gjort något speciellt direkt, bara degat. Imorgon ska jag vara med Emelie.. vi ska ut och fota med hennes systemis..(så det lär nog komma upp några bilder här) och sen ska vi iväg och träna! hihi. På fredag ska jag träna med Issa & Elle igen (haha) och på lördag blir det att åka & se EMD. eller kanske cykla.. hemmaplan ju ;) haha.
Sjuuuuukt länge sedan nu, ett halvår sedan (hahaha okej.. kansk inte fruktansvärt länge sedan men om man jämför när man såg dom ca. 2 ggr i månaden så är det länge sedan) ;) men det ska bli lite kul att se dom igen och lyssna på deras musik igen.. fast somsagt så har jag trappat ner på EMD, vilket jag själv tycker är skönt!
Blir nog en bra avslutning på detta lovet, kram!


Tuesdaaay

HEEEJ BLÖGGEN!
Idag har jag varit och tränat på gymmet med Issa & Elle.. mycket roligt! & jag känner att jag blivit mycket duktig på att gå till gymmet ;) hihi.
Haha.. juste! Måste bara berätta en liten kul grej som "hände" på gymmet. Vi stod och värmde upp när Issa ba; *psssst* "är inte detdär han Hugo?" hahahaha.. jojjemän, det var det allt! ;) ni vet han Hugo som var med i Linda Rosings program för ett tag sedan? och som nu tydligen är tillsammans med Paow? ;) Han var iaf där och tränade på gymmet samtidigt som oss.. lite kul, haha.

Annars har det inte hänt så mycket, bara varit hemma, städat rummet litegranna och nu ska jag nog ta och lägga mig framför soffan och chilledilla! :) Ha en mysig kväll!

Hugo, känner ni igen honom?


Stan med Beckis!

Tjotjo!
Hoppas allt är bra med er.. med mig är det finfint! :) Idag har jag varit med Beckis på stan.. åkte hem till henne vid halv 11 kanske? Var där en stund innan vi drog ner på stan.. träffade söta Flaj!! :D så roligt att se dig igen! Gick och kikade i affärer.. hittade en pincett, en bikini och ett par snykka dojjor som jag är smått kär i ;) hihi. Senare när vi var klara på stan drog vi vidare hem till B igen.. kul som vanligt! (L) love u girl. som förövrigt drar till egypten imorgon.. den fuskigsen.. och kommer sakna henne massa!
Åkte hem vid 6 tiden.. och sen har jag bara suttit och latat mig här framför datorn! Imorgon ska jag troligtvis till gymmet med Elle och Issa! Sånt gillas ;) Nääää, nu ska jag inte skriva så mycket mer.. här har ni dojjorna;




det blev ett par röda.. (L)

Blir galen!!

Gaaaah, jag som trodde att det inte skulle komma mer snö nu och sen när jag vaknar nu så har jag fått ett sms där det står att det snöar.. går till fönstret och kollar ut. och då äre helt täckt med snö igen.. fan. Det som hade smält bort... ska det aldrig bli sommar eller?!?!?!... blä.

Convers

Är lite sugen på ett par convers till våren/sommaren... men hej beslutsångest..
vilken färg ska man välja?!?! är sugen på ett par röda!
Vilken färg skulle ni valt?! Eller har ni redan ett par?


GLAD PÅSK!

Godmorgon!
Nu ska jag snart åka till sthlm med linnea för shopping! :) kulkul!
& så vill jag önska alla en GLAD PÅSK! ♥




Dagens bilder!

God... kväll/natt! haha.
Tagen spenderades med Beckis ute i vårsolen efter skolan.. riktigt mys nu när det börjar bli rätt så varmt ute. :) Kunde gå i skjorta utan att frysa och sånt gillar jag! Lite sommarfeeling sådär ♥
Tänkte slänga upp lite bilder på dagen.. så här har ni dom;







Nu har jag fått påsklov!

YES.. äntligen lov! Ska bli så himla skönt att bara få ta det lugnt, sova hur länge man vill och vara upp hur länge man vill/känner för! :)
Idag var det en nice skoldag.. började vid 10-tiden med hemkunskap där vi vara gjorde varma mackor, gick sedan ner till filmsalen och kollade när vissa elever sjöng/uppträdde! riktigt duktiga, verkligen! Efter det hade jag bara musik.. och då behövde vi bara bära tillbaka alla grejer de haft i filmsalen och sedan fick vi sluta. :) vid 20 över 1! riktigt nice.. fick LOV & gick jag hem med ett leende på läpparna!

Nu
sitter jag här framför datorn och ska snart börja städa rummet innan Beckis kommer hit och gör mig sällskap! Gullig hon är! :) Så vi ska väl bara vara här för att snacka och chillapilla! :) nice!

              Kanske uppdaterar mera ikväll.. annars får ni ha en bra torsdag! ♥


RSS 2.0