En massa roliga, gamla filmer.. haha!









Om ni vill se mer av mina videosar så söker ni på; feliciahenriiksson på youtube!

Igår såg jag ut såhäääär!


       Skjorta - JC, Lackleggings - Vero moda (?) + vita converse & skinnjacka som inte syns på bild.

Kringelfestivalen 28/8-10, dag 2

Igår drog jag & Emelie ner på stan igen för att kika på kringelfestivalen. När vi var påväg dit regnade det asmycket men när vi väl kom in till stan var det nice väder, så det var skönt! Träffade Cajsa, Almendra & Oskar.. och hans söta lillebror. Hängde med dom och senare träffade vi även Rille & Micke + några till! Trevligt trevligt. Vid kanske 10(?) kom även Beckis ner på stan och hängde med oss. Vid 11 började Brolle spela så jag & Beckis stod och kikade på honom en stund, dom andra hade typ dragit till skateparken eller något. Det var väl slut vid kvart i 12 och sen drog jag till bussen.. trevlig bussresa hem med trevligt folk! :)
BRA KVÄLL!


Film från igår!

                                                          CHECK IT OUT! ;)

Jag igår

                   Lite fail bilder, hahaha. Hann typ inte ta några igår innan jag skulle dra!
  

Kringelfestivalen 27/8-10

Hallååå
Igår var jag, Beckis, Emelie, Cajsa & Rille (även hans kompis som hette Elvis.. fett coolt, haha) på Kringelfestivalen inne i stan. Åkte in så att vi var där vid 9 tiden, träffade massa trevligt folk (& såg folk man inte vill se, haha). Vid 10 var det typ en eldshow, så det kikade vi lite pååå. Sedan stack alla förutom jag & Beckis iväg så vi gick runt och kikade. Vid halv 11 började Darin spela, han var faktiskt bra! Han har faktiskt en del riktigt fina låtar! Så det gillades, han slutade sjunga vid kvart över 11.. och sen gick det inte någon buss hem till mig förens vid 12. Så vi gick runt och försökte roa oss på bästa möjliga sätt, gick och tog lite kaffe och kaka.. det var riktigt gott faktiskt. OCH DET VAR SVIIIINKALLT ute, man frös verkligen ihjäl! Men tack ni som gjorde kvällen bra! <3
Blir nog att dra ner på stan idag också, ikväll spelar Brolle. Så vi får se, inte för att jag är något stort fan av honom precis men kul att träffa folk! :)

Här kommer lite bilder:




Nu drar jag ut!

Hallååå, nu ska jag snart dra ner på stan och möta upp några vänner och sen äre kringelfestivalen som gäller, ska bli kul! :) Slänger upp bilder imorgon! Hörs imorgon, puss!

Nrj in the park... fast nä!

Tjaaaaa blöggen!
Skulle egentligen dragit til Nrj in the park i Sthlm idag med Beckiiiii, men vi struntade i det eftersom det var mulet och vi kände inte direkt för att dra upp till Sthlm och sen stå där i regnet.. hm, så vet sket i det! Kanske var lika bra eftersom det är skola imorgon och jag måste passa bussarna hem på kvällen eftersom dom inte går så ofta.. jobbigt! Men jaja, det blir fler ggr! :) Det är ju kringelfestivalen i helgen så det är nice!!

Annars då... var i skolan som vanligt och idag på mattelektionen så var det en reporter från P1 radio som ville vara med på våran lektion och se hur det var! Så det kommer sändas den 6 sept. nångång mellan 6 & 9.30, lyssna vettja! ;) hahaha! Vi skulle iaf redovisa olika frågor som vi fått, det var jag, Issa & George! Och det gick ju..... bra? "det är falskt... pga... vart är pappret?!" HAHAHA, fail! Aja, annars hände det inge spec, drog ner på stan en snabbis med Emelie, Mickis & Mel. Träffade även Fanny & Natalie en snabbis.. roligt deeee! :)

Nää, nu ska jag inte skriva mer, pusspuss

Min nya luuur!

Fick somsagt hem min fiiiina nya lur igår, hade tyvärr inte tid att blogga igår eftersom att jag åkte med mamma till Ikea efter skolan och sen när jag kom hem höll jag på med min mobil och försökte lära mig den.. :) äntligen har jag en ny mobil, haha! Hade ju en mobil i 2 ½ år men sen gick den sönder i början av sommaren och sen dess har jag lånat en polares mobil.. men nu var det dax att fixa sig en ny!
Är iallafall jätte nöjd med den, jag ville ju ha en mobil som varken var en musik- eller kameramobil.. för jag använder liksom bara min mobil till sms/ringa och att vara inne på nätet, eftersom jag redan har en kamera och en ipod. Så denhär är perfekt till mig! :)



                           

Today



Lite bilder från dagen!

Skola idag då.. började vid 10-tiden och då skulle vi ha typ brännboll i gympasalen, men man var inte tvungen att vara med, så jag, Issa & Emelie satte ss i omklädningsrummet o lyssna på musik och tog lite bilder! ;) Sen skulle vi till klassrummet för att få lite information och sådär, lunch sen och efter det hade vi bara en kort syslöjdslektion! Så det var skönt, var hemma vid halv 3!

Imorgon blir det också en najs dag, slutar efter lunch! (y) Så jag och mamma ska nog iväg och kolla på en stol till mig som jag kan ha i mitt rum... och sen får jag även min mobil imorgon :D:D wiie, längtar! Ni ska få se den imorgon när jag fått den!

                               
                                                           hehe, en söt mathilda!

                                                                 Issa & jag

Första skoldagen avklarad!

Jahappppp.. nu var skolan igång igen, segt! Men skönt att et är sista året i högstadiet iaf.. :)
Idag åkte jag iaf till skolan, började kl. 9 och fick sluta 25min efter, skönt! Så jag, Emelie, Issa & Elle drog ner en stund på stan och kika lite. Annars har jag inte gjort så mycket mer idag, vart hemma och tagit det lugnt, har varit trött idag... kanske inte så konstigt? hehe.

Aja, imorgon äre nog ganska skön dag, och på onsdag har vi halv studiedag, så det är nice (y)

Nu drar jag till Beckis!

                                                            Såhär ser jag ut nu;
                                           

Nu ska jag kolla på The last song!

                               
                                                 Nån som sett den? Isf.. vad tyckte ni om den?

________________________________________________________________________________
EDIT:
Tyckte filmen var underbar!! Mycket fin..


Tillbaka

Hallå!
Nu är jag tillbaks efter att ha varit och kikat på mobil, vi hade ju tänkt att åka till Ikea men det blev inte så! Men jag hittade iaf en mobil... wiiiiiiie!!! Fast jag får den inte förens på onsdag, eftersom dom inte hade de mobilerna hemma. Men det gör inte så mycket... då har man något att längta till nu när skolan snart börjar... :) Så jag visar vilken mobil det är och sådär på onsdag!

Idag då... ikväll blire kanske att dra ner på stan och träffa en vän. Det är ju sista dagen idag på pretzeltown festivalen, men jag vet inte riktigt, får se hur jag gör!

         
                                                         Jag för några dagar sen!

Gomorron!

Nu ska vi strax åka iväg till Ikea och kika på lite grejer, ska även kolla om jag hittar en mobil som jag skrev igår, hoppas på det!! Så jag uppdaterar er senare när jag kommer hem, då isf visar jag upp om jag köpt en mobil. Så håll utkik! ;) puss!

Säg att du älskar mig..

.. jaa, det var så filmen hette som jag nyss kollade på! Någon som också sett den? Jag tyckte själva filmen var helt okej, den var ganska hemsk och gripande. Inget öga torrt här inte.. haha!
Det är hur min kväll sett ut.. film, lite chips & glass! Mysigt :)

Imorgon ska jag somsagt iväg och försöka hitta en ny mobil, ska även försöka hitta lite smågrejer till mitt rum! Så det är väl hur min dag ser ut imorgon! Kanske träffar ngn kompis sen på kvällen, vi får se helt enkelt! :)
Vi hörs imorgon, puss!


                                     Bjuder på en bild i repris på underbara Stockholm!


Fredag

                           
                                               Såhär ser jag ut idag... inge speciellt alls, hehe.

Idag känns det lite som en seg fredag, fast lite skönt ändå. Blir nog att vara hemma hela dagen, ska nog fixa till det lite på rummet och sen ikväll blir det nog bara mys framför tvn med lite gottigott! Ska kanske sticka iväg lite senare idag och se om jag hittar en ny mobil, min gick ju sönder för några månader sedan (hade haft den i 2 ½ år.. så den orkade nog inte längre, buhuuu) och sedan dess har jag lånat en kompis mobil. Men nu känner jag att det kanske är dax att köpa en egen, så det får jag se om jag hinner idag, annars blir det att göra imorgon!

Lite webbcam-bilder från igår! hihi





Pretzeltown

Tjena!
Idag har jag träffat Fanny (OKEJ, igår...), hon kom hem till mig och vi satt och snackade och hade kul! Sen vid halv 8 bestämde vi oss för att ta moppen in till stan eftersom det var Pretzeltown festivalen. Visste lite folk som var där... så vi tänkte att det kunde vara lite nice! :) Träffade iaf massa roligt folk där, snackade och lyssna på musik. Johnossi spelade.. det var lite nice! Något band man kände igen litegranna iaf!
Så kvällen var riktigt nice förutom dessa j*vla mygg! Gah, man blir ju tokig.. dom är verkligen överallt!
Tog iaf 11 bussen hem med Emelie.. så nu sitter jag här på mitt rum och kände att jag var tvungen att blogga! Tog tyvärr inte med kameran så har liksom inga bilder... men det kommer upp lite webbcam-bilder imorgon som togs idag!

Nää, nu ska jag sluta babbla, g-night!

Ny design!

Före:

Efter:


Vad tycker ni? I LIKE IT!
Har breddat bloggen (därför det kan se lite konstigt ut i inläggen under, bilderna är ju inte längre lika breda som bloggen längre!), gjort textstilen i inläggen större och jaaa, gjort om designen! & dom små hjärtanen har jag faktiskt gjort sjääälv, hehehe!


Tisdag!

Helluuuuu!
Idag vaknade jag vid typ 11 av att grävmaskinen utanför gick igång. Men det gjorde inte så mycket eftersom jag skulle upp ändå! Vid 1 träffade jag Issa & Elle, de ville kika hur jag bodde och sedan satt vi i mitt rum och snackade! Mys! :) Senare stack dom hem!
Sedan bestämde jag mig för att göra sockerkaka, så det gjorde jag! Och god blev den också, fasen vad jag är bra! ;) Annars har jag bara chillat hela kvälleeen!
Imorgon ska jag träffa Beckis, ska nog ta en fika i stan och sen får vi se vad vi gör! Ska iaf bli skönt att träffa henne igen! <3
Hörs imorgon, PUSS                                                  

                                                                        Jag idag!

Christina Aguilera Inspire

När jag var i Karlskrona köpte jag en parfym med märket Christina Aguilera Inspire! Den kostade 295 kr men jag fick den för ca. 220 kr eftersom det var 25% rea!
Den luktar verkligen himmelskt gott! Love it!

                              
                    
                    
                               
                    

Hemma nu!

God.... natt?
Kom hem för en stund sedan ifrån Stockholm.. var på the voice! Drog dit med Mickis, Fanny, Natalie, Elle & Emme! Det var trevlans! ;)
Skulle bara uppdatera mig lite tänkte jag, hörs imorgon!

PUSS

                       
                                                             Precis innan jag drog till sthlm..

Fujidirekt.se

Idag fick jag hem mina bilder som beställt hem ifrån fujidirekt.se! Det blir verkligen jättefina bilder till ett bra pris! OCH snabb leveranstid! Beställde bilderna i onsdags eftermiddag och fick dom redan idag! Det gillas! (y)
Har en fotovägg i mitt rum.. och några av de bilderna jag fick hem idag åkte upp på väggen, kul att byta ut bilder och sådär! :) Riktigt fint blev det!! Eller vad säger ni?

                       
                        
                                 
                                              det är inte randiga bilder, utan det bara speglar sig..
                        
                       

Fredagen den 13!

Godmorgon!
Vaknade för en stund sen så har hunnit fixa till mig litegranna och sådär. Idag vet jag inte riktigt vad jag ska göra men jag får väl ringa ngn och höra!
Fredagen den 13de idag också.. vågar man göra ngt idag egentligen?!?!?.. haha!

Och snart börjar skolan ocksåå.. ångest!! Vill inte, samtidigt som jag tror att det blir ett ganska kul år! Jobbigt men kul! Dom flesta säger ju faktiskt att 9an är det roligaste året i högstadiet och även det som går fortast! Så vi får väl se om dom som har sagt det har rätt, hoppas på det iaf! :)

Nää, nu ska jag fixa till det lite på mitt rum och sedan ska jag ta tummen ur och göra ngt!
Pusshaaaaaaj!

                        
                                                           Jag, för ett par dagar sedan!

________________________________________________________________________________________

PS: Fortsätt gärna ge förslag på bra systemkameror i inlägget under!


HJÄLP!

Det är såhääär att jag är riktigt sugen på att köpa en systemkamera! Har varit länge nuuu, men min lilla digitalkamera har liksom funkat! ;) haha. Tycker faktiskt den är riktigt bra för att bara en liten digitalkamera.. men när man tittar på hur en systemkameras bilder blir så är det ju såklart att man ser stor skillnad!

Men nu kommer jag då till min fråga...
ni som har systemkameror, vilket märke föredrar ni?
Ni får gärna skriva vad modellen heter och även vad den kostar osv...
skulle uppskattas otroligt mycket! Behöver lite hjälp känner jag... och då är det ju bäst att fråga dom som redan har systemisar och vet lite mer än jag själv! Tack på förhand! :)


                    

Glad Felicia!

I söndags när träffade Beckis hade hon med sig ett par vita converse till mig som hon köpt i London när hon var där! Gissa om jag blev glad, älskar dom! + att dom vita är grymt snygga!
För ett tag sedan tyckte jag att converse var snyggt på andra men inte på mig själv... nu idag älskaaar jag converse och trivs asbra i dom, sköna är dom också! Och passar till allt! Just nu har jag 2 par, ett par röda och dessa vita! Och fler ska det bli! :)
Har ni några converse? Färg?

                          
                          


Tillbaka från Karlskrona!

Heeeej bloggen!
Nu är jag tillbaks från Karlskrona/Dragsö.. eller kom hem i lördags kväll men har inte skrivit ngt förens nu!
Jag kan ju ta och berätta lite vad vi gjorde kanske... Vi har solat, badat, spelat kort, vart inne i stan och shoppat, träffat nytt folk, åkt dragsötåget, åkt båten axel, varit och ätit goda glassar på glaciären, blivit intervjuade av blt, varit på ön och bara myst och haft det riktigt kul! Det var helt enkelt en gryym vecka! Veckan spenderades med Linnea, Hampus, Lovisa, Philip, Linus, Viktor, Johannes & Victor! Riktigt kul! <3
Jag längtar redaaan till nästa sommar, älskar verkligen dragsö!

Men nu är jag iaf hemma.. igår träffade jag Beckis! Vi hade det kul som vanligt! <3
Och idag ska jag träffa min fina kusin Jennifer! Hon kommer nog hit lite senare, så vi ska väl kika lite här på vårat nya hus och sen får vi se vad vi hittar på! :)

Här kommer lite bilder från dragsö!
                     
                    
                    
                    
                    
                                           

RSS 2.0