LOOOV

så jäkla nice.. verkligen efterlängtat! (y) nu ska jag snart ta bussen ner på stan och möta upp beckis. vi ska väll kika lite i affärer och sen vet jag inte vad vi ska hitta på men nått kul blire iaf! ;)
ni får ha en superlördag, pusspuss.

en felicia

helluuuuu.. riktigt nice dag idag. började skolan halv 1 och hade bara 2 lektioner. sen fick vi sluta! :) men nu sitter jag här och pluggar inför imorgon.. 3 prov, ÅNGEST. kan typ ingenting *gulp* menmen.. uppdaterar väl nångång i helgen igen!

bjuder på en bild ifrån när jag & emelie var ute och fotade med hennes systemis ;)


Shoppning @ Skärholmen








Blev ett svart spetslinne, en blå tröja/t-shirt & den efterlängtade svart/röd rutiga skjortan (ÄTLINGEN hittade jag den, hihi) Mycket nöjd somsagt! :)


Skärholmen 21/2



Tänkte berätta lite om igår.. jag och beckis drog somsagt till skärholmen för shopping. Gick rätt så smidigt att komma dit. Var väll där vid 1-tiden och vi gick sedan i affärer (hittade massa smaskigt, hihi), satte oss och drack god islatte, kikade vidare, åt lunch och vid 5-tiden bestämde vi oss för att dra oss hemåt. Gick mot tunnelbanan, men alla linjer var avstängda så fick helt enkelt ta bussen ifrån skärholmen till fittja.. som för övrigt hade en ASHÄRLIG busschaffis.. hahahaha, har aldrig varit medom nån så trevlig - "då vill jag välkomna alla nya passagerare på bussen" "i vårby gård är temperaturen på ca -13 grader" "jag vill ursäkta för den lite häftiga inbromsningen" HAHAH, verkligen ashärlig! då blev vi på bra humör ;) men den gick bara halvvägs till vårby gård.. så vi fick hoppa av där i kylan och sedan gå till tunnelbanan som skulle gå därifrån till fittja. När vi kommer till tunnelbanan får vi reda på att det kan ta typ 40min innan tåget kommer så vi orkade inte stå där och vänta. Så vi gick tillbaka till bussen som skulle gå.. går förbi några killar som bussvisslar efter oss.. beckis; "VAAAAAAD?!?!" hahahahaha.. det var sjukt kul! sen när vi kommer fram till bussen så åker bussjäveln iväg så vi missar självklart bussen. LYCKAT! (här kom det mycket svordomar kan jag lova, haha)
Nu var väll klockan vid kvart över 6 (typ en timma senare).. det skulle komma en till buss vid fem i halv 7. Stod och frös så att vi inte visste vad.. bussen kom vid 10 i 7!! 40min sent, duktigt SL. Kom iaf på bussen och kom till fittja vid 7-tiden, och då gick det självklart ingen buss hem.. då hade vi fått stå och vänta i kylan i 40 min. Och det hade vi absolut ingen lust med, så det fick bli att ringa pappsen.. som så snällt kunde hämta oss :) pjuuuuuu.



oj va långt inlägget blev, haha. STORT + till er som orkar läsa ;) men det var iaf våran dag och jag är riktigt nöjd med mina köp. Visar det i ett inlägg lite senare!

snö, snö och ännu mer snö.



herregud va snö det kommit/kommer.. helt sjukt! pappa fick skotta av taket idag.. och jag överdriver inte om det är typ 1m tjockt lager snö på vissa ställen av taket.
det känns som att sommaren aldrig kommer komma... SNÄLLA KOM NU.. eller nått.

annars är jag nu frisk och mår bra, så det känns skönt!!! så idag har jag bara varit hemma och städat rummet, behövdes! och ikväll kommer farmor och farfar hit och äter.
& imorgon ska jag träffa beckis och åka till skärholmen för shopping, wiiiiiie!! (om vi nu kommer iväg i snökaoset)

lite snyggt till våren/sommaren

heeej!
är fortfarande sjuk.. har inte kunnat sova på hela natten pga att jag haft så sjukt ont i halsen. tror inte jag haft såhär ont någongång tidigare... usch, det är verkligen hemskt! så mamma ringde till vårdcentralen imorse.. och fick som tur var en tid vid 10 tiden imorse.. fick ta något halsprov och stick i fingret. dom kom fram till att jag hade ett virus i kroppen.. så jag får helt enkelt hoppas att jag frisknar till snart!

annars har jag inte hunnit göra så mycket idag.. har kikat runt lite på nätet och hittade massa fina kläder till sommaren.. eller vad säger ni? :)

ALLA ♥ DAG

Ville bara önska alla en glad alla hjärtans dag! ♥


sjuk

jaaa.. somsagt så är jag sjuk och orkar inte blogga. men jag uppdaterar när jag känner mig bättre igen såklart! :)
juste, satte in en ny header här i bloggen.. vet inte om jag ska ha kvar den..?! vad tycker ni?

Nu åker jag till söder

Godmorgon!
Grymt kul kväll/natt/morgon! Victor, Fredde, Jonte, Danne & Hampus lanade.. och sen hittade vi på en massa kul under hela kvällen, det var nice! :)(y) Är helt slut.. somnade vid halv 7 imorse och gick upp vid halv 10.. och snart ska jag åka till söder med Beckis! Får hoppas att jag hittar nånting fint! :)
Hittade ingenting när jag var nere på stan igår med Emelie.. som vanligt alltså.

Men det ska bli kul att dra till söder.. det är så mysigt att gå där och kika i affärer :) sånt gillas!
Nä, nu ska jag fortsätta göra mig iordning.. jag skriver när jag kommit hem.
Då lägger jag upp bilder ifrån helgen ;)
/ f.


Drar ner på stan

Godmorgon!
Har ju somsagt studiedag idag.. sjukt skönt att få sova ut, kände verkligen att jag behövde det!
Så jag ska typ möta upp en kompis om en timma ungefär och sedan drar vi vidare mot stan.. lite shopping. Får hoppas att jag hittar något.. men det brukar jag ju inte göra ;) haha
Men om jag gör så visar jag upp det i bloggen senare.. (y)

Nä, nu måste jag gå och fixa mig.. vi hörs!

MVG i matte



Fick tillbaka mitt matteprov idag.. 40/40 och bäst utav ALLA 8or på skolan!
jag blev fett chockad.. haha, & jag är faktiskt stolt över mig själv. :)

puss

studiedag imorgon.. :DDDD

ny t-shirt...




mitt lilla spöke.. hihi, BUUHHHH! ;)

RSS 2.0