Tisdag

Hej!
Idag har jag varit i skolan som vanligt.. jobbiga tisdagar (mördardagarna, haha).. men det var helt okej ändå. Fick sluta vid 3 tiden och gick direkt hem och la mig i sängen.. trött är man, ja! & jag har typ fet träningsvärk i benen också.. från idrotten i skolan, haha. riktigt jobbiga idrottslektioner nu det senaste.. fast det är väl iof bra! ;)
Imorgon blir det skola & efter det gymmet (y)
Ni får ha det så bra så hörs vi!

Nu; Dating in the dark!

Vem är du som läser min blogg?

yes.. som rubriken lyder så skulle jag vilja veta vilka som läser min blogg. för det har jag faktiskt inte en susning om.. men jag ser ju att ni är en del :)
så jag tycker alla som läser min blogg ska skriva en liten kommentar här!
så kom igen nu!

Lite nya videosar!

Har lagt in lite nya videosar på youtube.. så check it out.. :)

I södertälje 2008. (E).M.D - Jennie let me love you!


I Bromma 2008. E.M.D - Look at you now!


I Södertälje 2008, estrad. Mattias Andreasson - Spend my days!

Tittatitta vem som var här och sjöng tidigare idag..

... det var nämnligen Ola!
Faktiskt ganska kul.. han sjöng 3 låtar, Feelgood, Unstoppable & Natalie! :)
hahaha.. så sjukt härlig dialekt! love it, haha! RRRRrrrrrRr! skååune!
Träffade iaf upp Ellinor och Issa på stan.. träffade även massa annat gulligt folk också! :) Efter Ola sjungit gick jag, Elle & Issa runt lite på stan innan jag gick och mötte upp Beckis. Vi gick och köpt godis och åkte sedan hem till mig och kollade på New Moon! Första ggn faktiskt.. tyckte denna filmen var bättre än första filmen "Twilight" iaf. :) för den tyckte jag inte var ett dugg bra.. haha. men lite konstigt slut på denna.. nu vill man ju se fortsättningen.
Jättemysig fredag! (y)




filmade även när han sjöng Feelgood, checka in den här;

Härliga fredag!

Nu ska jag ner på stan och möta upp lite vänner.. ska hitta på lite roligheter! :) Berättar mer sen.. hörs när jag kommer hem!

Behöver lite hjälp!

Tänkte bara fråga er vad ni skulle vilja se mer utav här i bloggen? Mer "dagens outfit"? Mer bilder? Tips? Eller kanske att jag försöker fixa en liten videoblogg? Ni bestämmer.. så kom med massa förslag nu! ;)

Har märkt att det blivit ganska många webbcam bilder, hehehe.. men dom får duga, roligare än ett bildlöst inlägg iaf ;)
& yey, mobilbloggningen funka!

Hej! Tänkte bara se om jag kan mobilblogga...

Hej! Tänkte bara se om jag kan mobilblogga. Får hoppas att detta funkar nu ;) puss


Klippt mig... blä.

Hejjj
Idag vare skola som vanligt.. hade halv studiedag så jag slutade vid halv 12. Gick hem till emelie och sen drog vi ner på stan och klippte oss.. fult som vanligt vart de. Usch, jag hatar verkligen mitt hår...
Känner att jag haft en dålig dag idag.. skriver mer när jag känner fört'


School

Godmorgon!
Nu sitter jag här och dricker upp den sista smoothie'n mamma gjorde.. mums! :)
Nu ska jag gå till skolan! Ha en bra dag iallihopa! Hörs.



Shopping i Kista igår

Hejdär!
Söndag idag dårå.. har inte hänt så mycket.. eller jo, jag har faktiskt blekt ett par jeans short nu på morgonen. Just nu hänger dom på tork, så jag får hoppas att det blivit ett bra resultat. :)  Visar kanske upp det senare idag! & nu kollade jag nyss ut genom fönstret och ser att det snöar.. palla. nu vill jag ha sommar!

Men jag tänkte iaf berätta lite om gårdagen.. ASHÄRLIGT väder, skinande sol = brillorna på! åkte ner på stan vid 11 tiden och mötte upp Beckis, och sen tog vi pendeln till sthlm c och sen tunnelbanan vidare till Kista. Stort och bra shoppingställe, många& bra affärer! Hittade lite underkläder, ett gulligt linne och ett par mjukisshorts typ. :) Vi var där till typ 5 tiden innan vi drog oss hemåt. & justja.. när vi kommit fram i s-tälje märkte jag att jag antagligen tappat min brorsas busskort. lite panik fick jag, ja!! hittade det inte och kom med ett busskort mindre.. klant jag är. men det är inte likt mig att tappa busskort och liknande, brukar vara väldigt nogrann när det gäller sånt, jag fattar inte.. men jaja, gjort är gjort.
Annars en supernice dag! (y)







Ny design!

Nu har jag fixat en ny design...vet inte om jag ska ha kvar den eller så. Men den får duga ett tag iaf! Vad tycker ni?

Nya:


Gamla:

HAHAHAHAHA, dagens fail!


hejhallåtja!

Hoppas allt är bra med er! Själv mår jag bra, skola idag.. ganska nice dag! Först engelska.. sen svenska och muntlig redovisning.. gick helt okej :).. sen so och sist idrott & pip-test (?).. asjobbigt var det iaf! Slutade vid halv 3?.. gick hem och sen har jag bara slappat heeeeela dagen, rätt skönt faktiskt! Imorgon ska jag nog träffa beckis och på onsdag ska ja och några vänner dra ner på stan. Annars inget planerat.. :)

Kikade runt lite här på internet och hittade en massa fina kläder.. kan inte nån typ slänga hit det till mig eller nått?!?! gaaaah.. nu vill jag ha sommar!!


& visst är jag duktig på att uppdatera? ;)


2 hela år!

Jaaa.. just idag är det exakt 2 år sedan jag såg EMD för första gången.. har ju sett killarna solo innan men själva gruppen! Så därför tänkte jag bjuda på ett fåtal bilder under dessa 2 år! Har ju sett killarna drygt 30 ggr.. så kan tyvärr inte lägga in alla ;) haha.


Skärholmen -08.


Södertälje -08.


Bromma -08.


Västerås -08.


Uppsala -08.


Södertälje -09.


Eskilstuna -09.


Stockholm -09.


Rix fm festival, Stockholm -09.


Uppsala -09.


Grönan -09.


Sommarkrysset, Grönan -09.


Grönan -09.


Avslutar med denhär fina bilden ifrån Nynäshamn -09.

Har fått så sjukt mycket minnen, och jag är oerhört tacksam för det! <3

Nu drar jag till skolan!

                      Godmorgon! Ville bara önska alla en bra dag! Hejs!

(spök-felicia)


Bilder från idag!

Hej!
Idag har jag inte gjort så mycket, var ganska trött efter igår.. träffade massa tjejer igår kväll, hade jätte kul! (L) Men iaf, drog ut och fotade tidigare idag.. det var ju så fint väder ute så jag kände att jag behövde komma ut lite! Träffade på mamma ute i skogen också.. hon var ute och red August. Sötnos han är! :) Sen gick jag hem och städade rummet och nu sitter jag här ;) Ida ville att jag skulle blogga, så nu gör jag det ;) haha!

Men här kommer bilderna iaf;





Ny ring!

Hittade en jättefin blå ring på H&M's hemsida för någon vecka sedan som jag fick hem för några dagar sedan. Riktigt snygg är den (y) tror att den kommer bli en liten favorit faktiskt.

Idag har jag varit i skolan, sista dagen innan helg. Ganska nice dag faktiskt. Efter skolan åkte jag hem och sedan drog jag ner på stan och mötte upp Beckis! Gick och kikade lite.. hittade 3st asballa armband. Ni ska få se dom ngn dag i helgen ;) + min nya skjorta som jag köpte igår!




Fikamys

Hejsaan!
Idag har jag varit i skolan som vanligt.. först hemkunskap, inte så värst kul eftersom min lärare bara pratade hela lektionen (kanske beror på att det var våran första hemkunskaplektion för iår) sen musik, vi skulle sjunga i mick inför hela klassen. jag, issa, elle & gabi sjöng eye of the tiger.. och det gick helt okej faktiskt ;) hahah.. men det som förvånade mig mest var att det kom fram 2st kompisar efter lektionen och sa typ "gud va du sjunger bra felicia" ?!?! :o :o så då blev jag lite småglad :) haha! och sen mattelektion, hade prov och det kändes sådär.. brukar känna mig hyffsat nöjd för det mesta, men denna gången gick det nog inte så värst bra!

Efter skolan drog jag, Issa & Emelie ner på stan, gick och fikade. (en tårtbit och en cola, hahaha, bland får man faktiskt fetta sig lite) Det var riktigt mys i vårsolen genom fönsterrutan! :) Sen drog Issa och jag & Emelie fortsatte kika i affärer på stan, träffade sedan Cajsa som joinade oss.. träffade sedan Mickis, Mel & Natta en snabbis. Hittade en jättesnygg skjorta på H&M (jaaa, jag har fastnat i någon skjort-period).. som jag kikat in för ett tag sedan men inte hittat igen förens nu. Kanske visar den ngn dag. Och sen åkte jag och Emelie hem.
Yeaaaah, det var nog min dag i stort sett ;) vi hörs!


hallihallåå



                                                    jag idag!
hejhejhej.. hur mår ni? :)
idag har jag varit i skolan, hade ett litet prov/stort läxförhör i no! kändes helt okej! har matteprov imorgon så nu måste jag sätta mig och plugga efter att jag skrivit detta blogginlägg. usch, jag orkar inte. och på måndag har vi muntlig redovisning i svenskan, så det måste jag också göra klart. wish me luck! ;)
annars har det inte hänt så mycket! har lite roliga planer iför helgen.. :) kuligt!
nä, nu måste jag plugga matte, ciao!


eye love you ;)




Outfit bilder från i fredags!





Godmorgon.. och typ hejdå? ;)

Usch vad tidigt det är men vi ska åka Svenljunga nu över helgen.. så det lär inte blir någon uppdatering medans. Så vi hörs när jag kommer hem på söndag! :)


Nu åker jag ner på stan!


hey, jag bjuder på bilderna ;) & visst har jag blivit duktig på att uppdatera? :D

jag ser ju somsagt att det är en del som läser min blogg, så kan inte ni som gör det bara skriva en liten kommentar så att jag kan kika in era bloggar? :) skulle vara kul! pusspuss

Bilder från igår

Här får ni 3 bilder från igår när vi var och kollade på bio;



Hann tyvärr inte ta så mycket bilder, vi hade ganska snålt om tid ;) haha.
Men bild 1; hur jag så ut igår (fastnade inte på bild ;)) bild 2; goooooodis bild 3; beckis! <3

Nu sticker jag iväg på bio


Avatar 3D

helluuuuu.
då gör vi ett nytt försök.. råka radera hela min text -.- bajs...
aja, skrev ju igår att vi skulle åka pulka idag, men det har blivit ändrade planer.. haha ;) det blir istället bio med beckis. vi har tänkt se Avatar 3D..
som jag inte sett ännu ;o ska bli riktigt roligt faktiskt.. har ju hört att den ska vara riktigt bra! så vi får väll se vad jag tycker! ;)
nån sett den? vad tyckte du om filmen?

vi åker väll vid 5-tiden nångång, så jag kommer hem senare ikväll. vet inte om jag kommer uppdatera då eller om jag gör det imorgon, ni får helt enkelt hålla utkik ;) då blire massa bilder ifrån dagen och så får ni veta vad jag tyckte om filmen..
som om nån bryr sig, haha.
nejmen nu ska jag fortsätta fixa mig. hörs


Nytt ifrån H&M

Fick hem kläder igår ifrån H&M.. wihooo, äntligen! :) riktigt nöjd med grejerna!

här får ni några bilder på grejerna jag fick hem;



Söt/snygg t-shirt, en söt bikini till sommaren & ett par snygga skor! (9cm klack) :)

blubb blubb

hahaha.. sämst på att komma på bra rubriker! ;) tänkte berätta lite om helgen!
i fredags gick jag i skolan som vanligt, fick sen lov, YEY! och efter det vara jag bara hemma där på kvällen och tog det lugnt! i lördags stack jag ner på stan och träffade beckis, kikade i affärer och gick sedan hem till henne. och sen blev det att jag sov över där. så det blev en myskväll med beckis, annis & jennifer! <3 kollade på filmen "i taket lyser stjärnorna".. fin film :) & hade en massa kul!
och i söndags var jag men beckis till typ 6 -tiden innan jag åkte hem.
yeaaaah, det var nog min helg kortfattat de! ;)
& idag har jag fått hem kläder ifrån H&M.. snyggtsnyggt.. visar imorgon.

lägger in lite outfitbilder och andra bilder ifrån helgen;




& imorgon blir det nog att åka pulka med beckis & massa annat folk :D hahaha, kul ju!

RSS 2.0