YEY.. nu funkar vårat internet i nya huset

Det var inte så lång uppehåll med bloggningen som jag trodde... trodde att det skulle ta omkring 1 månad innan vi skule få det.. men nej, det gick fort! :D så det är nice!
Idag har jag varit i vårat förra hus och städat lite granna och sådära. Och sen åkte vi till nya huset, så nu har jag fixat golvet i mitt rum. Så att pappa kan lacka det! Ska bli skönt sen att få in alla sina grejor där! ;) Just nu sover jag liksom i samma rum som min brorsa i en soffa! hahah, mys liksom! ;)

Nejmen senare ska jag nog träffa emelie, vet inte riktigt vad vi ska göra, men de får vi väl se!
OCH jag vill ha tillbaka solen nuuuuu!

Håller på och flyttar så det lär inte blir...

Håller på och flyttar så det lär inte blir så mycket bloggning ifrån min sida nu på ett tag, eftersom jag inte vet när vårat internet funkar igen. Så nu får helt enkelt stå ut. Men lite mobilbloggar kanske kommer upp:) puss


Bilder från grönan!

                      
                                    
                                    
                     
                                    
                                    
                      
                                    
                     

Hehe

Är lite upptagen just nu, har mycket o göra men det kommer upp bilder senare idag ifrån grönan! :) så håll utkik!

Gröna lund

Nu sticker jag iväg till Grönan med Beckis! Asnice! :) Vet inte när jag kommer hem så vi får väl se om det blir ngn mer bloggning idag! Hoppas ni får en fin dag!

                       

Lite nytt

Var somsagt i Stockholm med Mathilda idag, gick runt och kikade i affärer i nästan 4 timmar. Det var mys! Hittade som vanligt ingenting, letade efter en assnygg kjol ifrån H&M, men det fanns ju självklart inte nånstans! Men jag har inte gett upp än! ;)
Kom hem vid halv 8? Satte mig vid datorn och klickade mig in på Topshop's hemsida. Hittade en enkel&snygg bikini som jag beställde, behövde en till kände jag! Visar den mer när jag fått hem den! :)
Nu ska jag sova, för imorgon ska jag upp rätt tidigt. Då blir det nya äventyr, bloggar mer imorgon när jag vaknat! Godnatt!

                       

:)

Näää, nu ska jag försöka ta mig i kragen och börja blogga igen!!
Idag ska jag iaf träffa Mathilda, vi ska dra till Stockholm för lite shopping, blir nog nice! :) Annars vet jag inte riktigt vad jag ska göra, beror på när vi kommer hem och sådär! Kameran hänger med iaf!
Vi hörs när jag kommit hem, C ya!


?

Hmm.... vet fasen inte hur jag ska göra med denhär bloggen...

RSS 2.0