Min nya älskling



          

Hej alla söta!

Nu var det ett tag sen men nu ska jag komma igång igen.. i torsdags kväll kom jag somsagt hem. Har varit så himla trött och har varit upptagen. I fredags (midsommarafton) var jag först på förmiddagen ute på landet hos några kompisars sommarstället, det var nice! Sen på kvällen träffade jag Beckis och vi hade det mys här hemma hos mig. Vi satt och pratade, grilla marshmellows, och doppade jordgubbar och banan i smält choklad. Låter det inte gått? :) Hade iaf en finfin midsommar, som jag spenderade med finfina vänner :)

Och idag var jag och köpte en lite älskling... ni ska få se snart :D puss!



Bilder från i fredags, mysigt va? :)

Idag bär det av hemåt

Hejsan!
Om ca 2 timmar ska jag bli skjutsad in till Borås och sedan ta tåget till Herrljunga och sedan byta tåg där mot Södertälje. Är hemma vid halv 10 om allt går som det ska.
Vi hörs när jag kommit hem, hejjjjjjjjs!

HEY

Helluuuuuu... nu har jag sommarjobbat i 1 vecka och 1 vecka återstår. Eller faktiskt bara 3 ½ dagar, åker hem på torsdag kväll. Så ni lär väl inte höra någon ifrån mig förens på fredag.
Berättar mer om vad jag gjort här när jag kommer hem! :) Vi hörs, ville bara slänga in ett inlägg så att ni vet att jag lever ;)

Byeeeee

Nu ska jag bara packa klart det sista... sen vid 2-tiden får jag skjuts till tågstationen där jag ska ta bussen till Borås.. och sedan åker jag till Svenljunga!
Blir att sommarjobba där i 2 veckor, blir nog riktigt kul! :)
Men jag vet inte om jag kommer kunna blogga så mycket, men jag lovar att blogga när jag får tag på en dator. Ni får ha det så bra.. är hemma den 25e! pusssss


bild från i torsdags!


HAHA, måste bara berätta en sjukt kul grej...

Känner att jag är tvungen att berätta en sjukt kul grej som hände idag när jag skulle ta bussen till Beckis. Satt och väntade på bussen när 3 killar i typ 18 års åldern kom och ställde sig vid busshållsplatsen. Dom sa ingenting först.. jag hörde att dom ropade på en kille och sa att han skulle skynda sig. Sen kommer bussen och ena killen kommer fram och säger;
killen - skulle du kunna hjälpa oss att halta?
jag - HAHAHA, varför?
killen - jo, så att det tar längre tid innan bussen åker iväg.. annars hinner våran polare inte med. (han hade tydligen gjort illa foten)
jag - HAHA, okej, skulle jag väl kunna göra xd
killen - okej, NU HALTAR VI ALLIHOPA!
*alla börjar halta som om alla gjort illa fötterna*
jag - *döööööör av garv* HAHAHAHAHAHA!


måste sett så jävla kul ut! HAHAHA!
sen på bussen ba "tacka henne för att hon hjälpte oss" "hejdå... och tack för hjälpen igen :D"

HAHA, sköna killar detdär!

Lördag

Hej alla söta!
Idag kommer det nog inte hända så mycket.. eller jag ska typ packa och städa rummet. Imorgon åker jag iväg, berättar mer om det imorgon! Sen lite senare idag ska jag även träffa Beckis en liten stund! :)

Igår var det ju somsagt skolavslutning.. var i skolan vid 9 och gick sedan ner till gympasalen.. kollade lite på uppträdanden och sång. Sen gick vi tillbaka till våra klassrum och fick våra betyg osv.. är nöjd med mina! :) Bara ett år kvar nu.. känner lite panik redan.. nationellaprov, gymnasieval, sluta grundskolan, skiljas från alla vänner... nä usch... det vill jag inte! Men får väl fösöka tänka posetivt! Men iaf, det var så himla tråkigt att det var så himla dåligt väder igår.. regnet typ öste ner. Så det blev tyvärr inga bilder ifrån avslutningen, lite tråkigt sådär :(
Men nu är det iaf SOMMARLOV, hur skönt som helst! Jag ska verkligen njuta och ta vara på dethär sommarlovet, hitta på massa roliga grejer och bara ha kul! Tror att sommaren -10 blir helgrym! :D Nu ska jag fortsätta packa, hörs senare!

                                                            jag igår innan skolavslutningen!

 

 


NU HAR JAG SOMMARLOV!

wihoooooo, bara 1år kvar nu. det ska jag klara! men nu; SOMMARLOV!
puss

Ny somrig design!

FÖRE:


EFTER: (som ni kanske ser, haha)


Vad tycker ni? :) Bättre nu eller gillade ni den förra mer?


Dear John

John Tyree är en ung rebell som hoppar av skolan och börjar i armén. Han träffar sitt livs stora kärlek i Savannah Lynn Curtis och han vill inget hellre än att flytta i hop med henne. Men den 11 september 2001 förändrar allt. Han bestämmer sig för att det är hans plikt att ta värvning i armén igen. Under tiden John är borta skickar han och Savannah brev till varandra. Savannah träffar Tim Wheddon och förälskar sig i honom. Tim och Savannah förlovar sig sen gifter dom sig. När John kommer hem från armén så vet han att trots att Savannah är gift med en annan man så är hon hans livs stora kärlek detta gör att John måste ta sitt livs svåraste beslut.

Låg och tittade på "Dear John" för en stund sedan. En riktigt fin film, låg och storbölade vissa stunder. Tyckte filmen var väldigt bra, slutet av filmen hade kanske kunde varit lite bättre.. man hade liksom velat veta lite mer vad som hände, men verkligen en sevärd film! Rekommenderas!


Soft-måndag!

Bara 3 lektioner i skolan idag.. slutade vid 2, och sen har jag bara städat på mitt rum och tagit det lungt.
Nu ska jag lägga mig i sängen och kika på en film, äta godis och bara mysa! :)
Skriver senare ett inlägg om hur filmen var! puss

Ha e n bra lördag allihopa!

Nu ska jag snart till playan med några vänner och sen senare ikväll drar jag, beckis & hennes polare till gnesta ch ser om det finns ngt kul att göra! :) det blir nog en riktigt nice lördag, så därför blir det ingen mer bloggning idag! KANSKE nångång sent ikväll när jag kommer hem om jag orkar! ;)
puss!


                                               hahaha... seriöst!

Oh, it's summer!

Åh, jag älskar att sommaren är här! Underbart väder ute och allt känns bara så bra just nu. Bara en vecka kvar av skolan och så gott som allt är klart med skolarbeten osv.
Idag har jag varit i skolan.. började vid 10 och fick gå hem vid kvart över 11, sjukt nice ;) haha! När jag kom hem så la jag mig och solade och låg väl kvar där i typ 3 timmar. Börjar få färg nu, riktigt nice! Sen kom mamma oh pappa hem ifrån tyskland, trevlans.... OCH jag har gryyym träningvärk. jag är nog den mest otränade människan på denna planet.

Nää, nu måste jag börja läsa lite teknik, har ett läxförhör imorgon! Bye!



                         bilderna tagna idag av mig och min digitalkamera!


Titta vad jag fick hem idag...





.... sommarbusskort! asnice! :D *happyface*
nu känner man att sommaren är här! (snart iaf)

RSS 2.0