En dag med Fanny

Igår var jag ju somsagt med Fanny. Träffade henne först på stan, gick runt där en snabbis och sedan bestämde vi oss för att åka någonstans lite spontant. Vi hamnade i Tumba, kom på att vi var sugna på chips och dricka. Därför gick vi till Ica och köpte det, haha.. fick springa in och köpa eftersom dom skulle stänga om 2 min. Fick våra grejer och sedan gick vi runt och kikade lite i Tumba. Hittade värsta mysiga stället mitt på en kulle där vi satte oss och åt av vårat gottiga, snackade och bara chillade. Vi avslutade kvällen på donken. Tjocka? Jamen visst!



Sitter fortfarande på bussen påväg till Ka...

img_5960 (MMS)

Sitter fortfarande på bussen påväg till Kalmar. Lite segt sådär men det funkar. Har sovit den största delen så det är iallafall skönt! Är framme i Kalmar vid 3 tiden så är väl framme i Karlskrona vid 4. Hoppas nu att detta blogginlägget kommer fram, hehe. Puss så länge!


Hejdå Södertälje, Hej Karlskrona

Just nu sitter jag på bussen påväg till Karlskrona. Och ja, jag erkänner att detta är ett tidsinställt inlägg. Men jag tycker att det är perfekt eftersom jag kände att jag nog troligtvis inte kommer hinna skriva imorgon bitti. Så hellre ett lite längre hejdå inlägg än ett slarvigt? Ja visst.
Nejmen det ska hur som helst bli helt underbart att komma ner till älskade sommarstugan igen. Åker ju ner varje år och det är lika skönt att komma ner dit varje gång. Det är liksom helt annat än vad det är här hemma, vilket är skönt! Jag ska somsagt försöka blogga så mycket som möjligt, men annars hörs vi nästa söndag när jag troligtvis kommit hem. Ni får ha det så bra och skör om er. Puss och kram från mig!

                                       Slänger upp en härlig bild från Karlskrona förra året:


Ut på lite äventyr!

Ja, nu sitter jag här igen och tänkte skriva i denna lilla bloggen. Håller iallafall på att göra mig iordning för att sedan dra ner på stan och träffa Fanny. Vad vi ska hitta på vet vi inte.. är ju som vanligt, haha. Men det blir väl att åka hem i hyffsad tid om det inte händer så mycket. För imorgon ska jag upp tidigt, ska nämnligen ta bussen ifrån Stockholm ner till Kalmar där pappsen hämtar upp mig. Sedan bär det av ner till underbara Karlskrona, ska bli så skönt!!! Och så roligt, åh längtar faktiskt! Så förvänta er inte världens bästa uppdatering här i bloggen under nästan vecka, ska försöka blogga så mycket jag kan. Men jag kommer inte ha med mig dator så isåfall blir det mobilblogg.
Men en sak ni kan förvänta er är en massa bilder när jag kommer hem, bra va?
Vi hörs antingen ikväll när jag kommit hem eller imorgon innan jag åker hemifrån, puss!


If I could turn back time and make things like it were before, I would.


Naglar

Som jag sa så tänkte jag visa hur mina naglar blev efter att jag fixade dom. Gjorde iallafall egengorde gelénaglar och jag är riktigt nöjd! Målade sedan naglarna med en ljusrosa färg. Antar även att ni fattar vilka som är före- och efter bilder. Puss & kram




yo yo

Ups.. dålig jag är på att blogga känner jag.. aja, nu ska jag berätta vad som hänt det senaste. I tisdags träffade jag Jimmy på kvällen. Vi var hemma hos honom och snackade en massa, chillade och hade det trevlans! Mycket roligt :)
Igår träffade jag Fanny.. vi kikade i affärer på stan, drog och spelade minigolf, käkade och snackade om allt mellan himmel och jord. Asnice faktisktttttt..
Och idag då, idag kom farmor och farfar hit och hjälpte mig att klippa våran gräsmatta. Den är så stor och så är gräsklipparen så tung, så det var riktigt snällt av dom att dom ville hjälpa till. När jag var med det på eftermiddagen satte jag mig och fixade ihop snygga naglar. Slänger upp bild på det senare ikväll, riktigt nöjd faktiskt!!
Nä, nu ska jag packa.. berättar mer om det imorgon! Hejs!




Tänkte testa mobilblogga och se om det fun...

img_6816 (MMS)

Tänkte testa mobilblogga och se om det funkar med både text och bild. Får hoppas på det, för det skulle verkligen vara perfa!! Puss på er så länge, hörs troligtvis ikväll!


26 juli 2011

Godmorgon!
Igårkväll var jag somsagt med Emelie. Vi åkte till maxi och köpte en massa godis och sedan drog vi hem till mig och kollade film. Satt väl uppe till lite efter 3 och idag skulle Emelie upp tidigt så det var ingen höjdare, haha. Nu har hon iallafall åkt hem och jag ska fixa till mig litegranna. Ska ner på stan om en stund och träffa Beckis. Vi ska väl kika lite i affärer och sådär. Sen drar jag väl kanske hem och lägger mig i solen eller något om vädret håller i sig, hoppas!! :) Nejmen ni måste jag kila, ha en fin dag allihopa! Puss på er

Bilder från i söndags







25 juli 2011

Hellu på er!
Idag har det inte varit världens bästa väder direkt, har regnat sen jag vaknat ungefär. Men nu ser det ut som att det är påväg att spricka upp och kanske bli lite fint istället? Hur som helst, idag blir det nog bara en lugn dag, tänkte sätta på en film nu och bara ligga och vila. Känner mig helt slut idag.. men ikväll kommer iallafall Emelie hit och sover här. Blir mysigt att få lite sällskap, vi får se vad vi hittar på för ngt!
Annars då.. händer en massa kul denna veckan. Måste ju passa på innan jag åker bort på lördag. Berättar mer om det när det närmar sig. Ha en finfin dag nu, kommer upp ett inlägg lite senare om gårdagen. Puss!

24 juli 2011

Hej där!
Idag är det äntligen rätt så bra väder ute så därför har jag legat ute och solat en stund och ska snart gå ut och lägga mig där igen. Men tänkte att jag skulle uppdatera bloggen en liten snabbis först. Planerna för idag är iallafall att lite senare idag ska jag och min storebror först på mddag hos farmor och farfar som bjöd över oss. Efter det drar jag hem till Emelie och sen åker vi nog ner på stan och träffar Beckis. Blir nog lite chill och sådär hemma hos henne. Så yes, känns som att det blir en bra dag iallafall. Lugn och skön.
Nja, nu har jag inte så mycket mer att skriva.. så vi hörs väl imorgon igen! Tror nämnligen inte att jag hinner blogga någonting mer idag. Ha en fin dag allihopa, puss!

            
                                                     Skulle ju inte sitta helt fel just nu..


Hemskt

Antar att ingen missat det som hänt i Norge men jag känner att jag vill skriva av mig ändå. Först en bomb i Oslo och sedan det otroligt hemska som hände på ön Utøya. Att man skjuter mot en massa ungdomar på en ö kan jag inte riktigt förstå? Hur kan man göra något sånt? Vad har man då för hjärta? Nej juste, man har ju inte hjärta. Just nu har antalet döda ungdomar räknats till 84 st vilket är helt ofattbart. Så därför tycker jag att ni ska göra som jag och tända ett ljus idag för alla utsatta familjer eller bekanta som förlorat någon i samband med denna händelse. Eller varför inte tända ett ljus för hela Norge?

Och denhär texten fick mig att gråta.. som i en skräckfilm: http://prableen.origo.no/-/bulletin/show/672218_helvete-paa-utoeya?ref=mst


Never back down

Fattar inte riktigt vad jag gör uppe nu om jag ska vara ärlig... blir väl att jag sover bort halva dagen imorgon istället. Bra där Felicia... Men jag har faktiskt inte varit trött, men nu känner jag att jag börjar bli lite sömnig. Så blir nog sängen nu för min del. Men innan det tänkte jag bara att jag kikade på Never back down ikväll. En riktigt bra film om jag får säga det själv, se den! Nattnatti


Skön dag ändå

Idag har varit en lugn dag. Träffade somsagt Olivia på förmiddagen och käkade en lunch på nancys. Alltid lika gott! Snackade en massa och sådära, superkul att träffa tjejen, vi ses ju inte så ofta. Vi får bli bättre! Drog iallafall hem sen och la mig i solen eftersom att det blev jättefint väder. Klarblå himmel så då måste man ju passa på, har ju inte varit så fint väder på sistone. Efter att jag solat så la jag mig och vilade en stund i hängmattan, det är verkligen så skönt!! Min brorsa var även i affären och köpte en chipspåse till mig som jag tänkte öppna nu och snaska lite på. Blir väl filmmys denna fredagen, orkar verkligen inte göra nånting idag. Även om jag egentligen skulle vilja, men äsch! Ikväll blir det jag och chipspåsen helt enkelt! haha.
Hoppas ni får en härlig fredagskväll iallafall, kanske fest eller hemmakväll? Puss på er!

                                                               2 bilder från dagen


 


22 juli 2011

Morsning!
Har inte sovit så jäkla bra inatt asså, har åskat och grejer vilket inte är nice. Usch, hatar verkligen åska och blixtrar. Men gick iallafall upp för en stund sedan och har hunnit fixa klart mig och sådär! Ska snart ta bussen ner på stan och träffa Olivia för en lunch på stan! :) Bloggar mera när jag kommit hem igen! Puss

Felicia&Fanny

Tänkte berätta lite om dagarna som varit. I månsdags kväll träffade jag somsagt Fanny & Sara. Vi käkade på stan och sen fick vi för oss att skoja lite med randoms på stan. Haha vad gör man inte liksom? Har inte skrattat så mycket på länge alltså, hahaha. Fanny är så härlig, kommer med kommentarer man verkligen inte förväntat sig. Kanske kan lägga upp en eller två videosar här någon dag så att ni fattar vad jag menar!
Och igår träffade jag Fanny igen. Vi gick i affärer en lite stund först, köpte ett par likadana coola brills, gick till maren och snackade, käkade på dönken och sedan chillade vi bara. Alltid lika nice även fast vi kanske inte alltid gör så mycket. Men har man bra sällskap så spelar det inte så stor vad man gör liksom ♥

Här får ni lite fina bilder också!






21 juli 2011

Halloj!
Allt bra med er? Hoppas så! :) Med mig är det bara fint, eller ja, helt okej iallafall!
Har en del att berätta för er eftersom jag inte bloggat så mycket, men skriver några inlägg lite senare! För nu ska jag ta en dusch och fräsha till mig litegranna. Så tråkigt väder ute idag så känns som en perfekt dag att bara ta det lugnt och sådär. Vi hörs om en liten stund, puss!


Äntligen

Hallå där!
Idag har varit en liten speciell dag, för idag var jag nämnligen hos tandläkaren och fick ta ur min tandställning i gommen. Har haft den i 9 månader där och den har bara varit ivägen hela tiden. Först kunde jag inte prata, sen började jag läspa, fastnade saker när man åt osv, ivägen för tungan och tog upp nästan hela munnen KÄNDES det som. Men nu är den äntligen borta och det känns hur skönt som helst. Nu har jag bara rälsen kvar men det känns som att det jobbigaste är över nu!
Hur som helst har jag nu en jobbigt huvudvärk som jag alltid för när jag varit och spänt tandställningen. Men man får stå ut helt enkelt, knapra lite alvedon, hehe. 
Efter tandläkarbesöket gick jag hem till Beckis och hängde med henne. Vi gick sedan ner på stan och kikade lite i affärer. Sedan gick vi och köpte en mjukglass och satte oss nere vid maren och snackade en massa. Jättemys som vanligt! Så yeeees, här har ni min dag! Nu ska jag lägga mig i sängen och kolla någon film. Puss & godnatt!

Tjabaaaa

Sitter just nu här framför datorn och bara chillar, lyssnar på musik osv. Lite halvtråkigt eftersom jag ä ensam och sådära men det fixar sig nog snart. Det är ju extra kul att det regnar ute också men ba JIPPIEEEE! fast...?
Åh, blir fan deprimerad utav det här vädret men vad ka man göra liksom? Lite senare ikväll blir det nog iallafall att dra ner på stan och träffa Fanny. Puss så länge!


17/7-11

Idag, eller okej igår så gjorde jag knappt nånting. Orkade verkligen inteeee, så låg hemma och latade mig ungefär hela dagen. Men mot kvällen blev jag lite rastlös och smsade Emelie och frågade om hon ville hänga med till stan och sola. Det ville hon så därför gjorde vi det! Man blir så jäkla depp på dethär tråkiga gråa vädret så då gör man allt för att få lite värme liksom!
Nu hoppas jag på solsken resten av sommarlovet!!!


Torsdagen 14/7

Min torsdag spenderades med två tjejer vid namnet Felicia. Alltså var vi tre Felicior, haha riktigt kul faktiskt! Göteborg-Felicia var det ju sjuuukt längesen jag träffade sist så det var jättekul att träffa henne igen. Södertälje-Felicia har ju inte direkt umgåtts med innan utan vi har ju gemensamma vänner osv, men jätteroligt att träffa henne också. Tjejerna är verkligen hur roliga som helst att umgås med, pratglada och superfina båda två!! Vi bestämde oss iallafall för att trampa lite trampbåt i maren och efter det tog vi en liten mysig fika också! Ville bara säga tack för dagen och vi får se till att det blir Felicia x3 igen!

                          


Onsdagen 13/7

Min onsdag tillbringades tillsammans med Fanny. Mötte henne på stan och kikade lite där. Vi åt lunch på Nancys och sedan gick vi till maren och chillade i solen. Vi var fett på att spela minigolf men ingen vi frågade verkade vilja följa med.. tråkiga jävlar, haha! Nejmen så vi satt och snackade och bara tog det lugnt. Skönt det också! Sedan drog vi till donken och käkade igen, haha tjockisar men är man hungrig så är man!
Sen drog vi till Östertälje och träffade Jonas & Bs. Vi skulle egentligen bara hunnit setts en liten stund eftersom mina bussar knappt går hem. Men det slutade med att jag tillslut sov där och Fanny var tvungen att dra hem mitt i natten, orkar inte dra hela historien för den är lång men så blev det iallafall haha. Vi kikade iallafall på en film (läskig!!) och snackade osv.. mycket trevligt! Gulliga killar detdär!




Tisdagen 12/7

I tisdags var jag först med Emelie på stan en sväng och sedan åkte vi hem igen. Sen senare på kvällen mötte jag uppe Emelie igen och även Beckis. Vi satte oss på pendeln till Sthlm och drog sedan vidare till skansen. Vi kom dit drygt en timma innan det skulle börja och det var världens kö utanför.... men som tur var det en snäll tant som sa att vi kunde ta en annan ingång där det var mycket mindre folk. Sicken tuuuur alltså, kom in på skansen och väntade på att det skulle börja. När direktsändningen startade kom solen fram och det var riktigt härligt. Eric Amarillo & Veronica Maggio var ju där och sjöng, nice var det! Vi drog väl hem vid kanske halv 10?
En massa skratt och en massa härliga människor! Tack för kvällen!




                                          Haha, vad hände där? Love you cp-vän!

Dålig uppdatering

Åh, förlåt att jag varit så dålig på att skriva i bloggen men jag har verkligen inte orkat/haft tid. Men idag ska jag iallafall slänga upp en massa inlägg ifrån dagar ni har massat. Låter inte det bra?
Men nu ska jag bara gå och äta lite frukost och sen ska jag sätta mig här och skriva!
Hörs snart igen!

Allsång på skansen

Hej på er!
Min dag igår var riktigt mysig, umgicks med en massa folk på kvällen. Inte så mycket mer att säga!
Idag har jag varit på stan med Emelie, skulle lämna in mina jeans jag köpte på Öland, dragkedjan var nämnligen sönder. Men det gick bra! Sen var jag med Emelie på ett ärende.
Nu ska jag snart ta bussen in till stan igen för att möta upp Emelie & Beckis, sedan bär det av mot sthlm och allsång på skansen! Ska bli riktigt mysigt faktiskt, man bara måste ju på en allsång varje år. Så är det bara!
Artisterna ikväll vad jag vet är Veronica Maggio & Eric Amarillo. Asnice!!
Nej nu måste jag rusa, puss!

Öland med Beckis 4/7 - 8/7 2011

Tänkte berätta lite om när jag och Beckis var på Öland. Under dessa fem dagar hann vi med en del grejer, ska berätta så mycket jag komer på. Åkte bussen ner till öland, cyklande minst 2 mil under dessa dagar vilket resulterade att vi hade ont typ överallt (mest rumpan!! fyfasen), vi handlade mat, tog kvällsdopp, solade, snackade galet, skrattade så att våra liv förlängdes med flera år, träffade Beckis syssling Julia, åkte in till Kalmar och shoppade, tog en del bilder och en massa mer!! Var verkligen 5 underbara dagar nere i hennes hus bara vi 2. Riktigt roligt och någonting jag tycker vi får göra om! Du är världsbäst Beckis och jag älskar dig massor!












Gårdagen

Igår började ju dagen med att jag träffade Fanny vid 1 tiden på stan. Det var ju nämnligen Sveriges största vattenkrig på stan senare så vi var ju med på det. Det var riktigt kul faktiskt... men kallt på slutet. Hade ju mina converse på mig och mina tår hade seriöst domnat bort. Efter det tog jag bussen hem helt blöt och gullig. Kom hem och tog det lugnt och sedan på kvällen vid 10 träffade jag Fanny & Nicole på stan igen. Mötte dom på frasses där dom satt och åt (första ggn jag var där!!! gillade gungstolen) och sedan drog vi till Östertälje och träffade Anders. Var hemma hos honom och hängde där resten av kvällen.
Tack tjejer för dagen, får göras om!

      
                                                           En fin bild på oss från igår!

9 juli 2011

Godmorgon!
Igårkväll kom jag hem ifrån Öland. Berättar mer om det ikväll. Nu ska jag iallafall fixa till mig lite och sen ska jag ner på stan och träffa Fanny. Vi ska vara med på vattenkriget, haha fett taggad! Fast lite fail men skitsammaaaa! Man måste ju bjuda på sig själv ;)
Nejmen ni får ha en finfin dag iallihopa! Hörs senare, puss!

Malmsjön

Innan jag åkte till Öland så hängde jag med några tjejkompisar vid gamla Malmsjön. Vi grillade, snackade och hade det bara mysigt. Har inte så mycket mer att skriva utan slänger upp några bilder från kvällen!







Öland

Hej på er! Glömde blogga hemifrån innan jag åkte men är iallafall på Öland just nu med Beckis! Vi tog bussen hit igår vilket gick braaa. Så igår packade vi upp, handlade och senare på kvällen träffade vi Julia och cyklade iväg en bit och kollade solnedgången :) Det är väl det som har hänt än så länge, stannar tills på fredag så det lär hända en massa kul saker under dessa dagar. Nu ska vi ta på oss bikini och ut o lägga oss i solen! Inte heeeelt fel! Vi hörs säkert snart igen med en ny mobilblogg. PUSS

3 juli 2011

Godmorgon!!
Vaknade för en stund sedan och ska nu äta frukost och sedan en dusch! Jag har en deeel att berätta så gör det när jag kommer tillbaks om en liten stund! :)
Puss så länge

Grillning och bad

Hej bloggen!
Nu sticker jag iväg och möter upp lite vänner för grillning och bad! Ska bli mysigt.. :)
HÖRS SENARE

Kista

Tjaaaa!
Idag drog jag och Emelie till Kista för shopping. Mycket nice det.. hittade 3 st skal till min underbara iphone och sedan 4 st linnen. Behövs alltid!! Så jag är nööööjd! :)
Imorgon har jag lite planer med några tjejer, ska bli riktigt kul faktiskt! Skriver mer om det imorgon!
Godnatt gullisar!


RSS 2.0